Candide polštářek Panda

14
5.2.13 14:05

CANDIDE Polštářek Panda

Ahoj,

ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenost s tímhle polšářkem pro novorozeně. Od kdy ho používat a jestli nemůže mít negativní vliv na páteř miminka. Všude čtu, že miminko má spát na rovném, bez polšářku, ale tento polšářek doporučují pro zabránění zploštění hlavičky.

Zde odkaz na polšářek.
http://www.detskydum.cz/…anda-610101/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25123
5.2.13 15:11

Já bych se toho nebála, my používali tento http://www.theraline.cz/…tarek-5.html a spokojenost. na páteř to fakt vliv nemá :)

a taky tohle je super..spoustu ušetřených peněz za klasický polštářky na prso při kojení http://www.theraline.cz/…ads-448.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.2.13 15:24
@VeronikaaH píše:
Ahoj,

ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenost s tímhle polšářkem pro novorozeně. Od kdy ho používat a jestli nemůže mít negativní vliv na páteř miminka. Všude čtu, že miminko má spát na rovném, bez polšářku, ale tento polšářek doporučují pro zabránění zploštění hlavičky.

Zde odkaz na polšářek.
http://www.detskydum.cz/…anda-610101/

Kamarádka ho má, používá od začátku a říkala, že super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajnaj
10.10.13 07:33

Chtěla bych se zeptat, když se malé mimi zavinuje do zavinovačky, jestli a jak v tom případě používáte ten polštářek Candide Panda.

• Citovat
  • Upravit
8836
10.10.13 07:50

Do zavinovačky ho nedávám, protože malou v zavinovačce naklápím na bok a střídám, ale velikost je tak akorát a vešel by se tam v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.3.15 22:50

Ahoj rada bych se zeptala jestli nekdo pouzival polstarek kdyz uz byla hlavicka splostela a jestli to pomohlo malemu je 7 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
6.3.15 23:03

@kokolka88 ano, my používali až když byla lehce zploštělá a malá má teď krásnou kulatou hlavu, je to investice, která se ti vrátí, my ho kupovali později, možná až okolo toho 3M, ale fakt se to krásně vyrovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.3.15 11:11

Děkuji moc tak snad se to spravý i nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
30.12.15 21:08
@medunka23 píše:
@kokolka88 ano, my používali až když byla lehce zploštělá a malá má teď krásnou kulatou hlavu, je to investice, která se ti vrátí, my ho kupovali později, možná až okolo toho 3M, ale fakt se to krásně vyrovnalo

Mám dotaz, náš Davídek má 2 měsíce a hlavičku už taky lehce šišatou, na doporučení dr. jsem tento polštářek taky koupila, ale jsem z toho celkem rozčarovaná, protože usnul a hlavu má opět natočenou jen na tu jednu stranu, navíc mu to i ohrnuje ouškou :? Já myslela, že ho to bude nutit držet hlavu rovně nebo jen mírně do stran,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.15 22:03

@Ale85 nas malej lehaval jen na zadech jinak to neslo. V jeho 3 mesicich jsem Pandu jako zoufala matka poridila. Vyhozene penize. Strasne se mu v tom potila hlavicka, ousko presne jak pises a kdyz ae otocil/zavrtel tak stejne sjel s polstarku dolu a hlavicku tak vyklonil, ze byl zak paragraf. Za dalsi nikde jsem se nedocetla, ze ten poaltarek je na prumerne velke dite tak do 6mesicu max. Nas byl velkej takze ve 4m mel hlavu 7m a polstarek mu byl defakto malej takze jsem ho vyuzila cca mesic. :zed: Od 7m se vrtel v postylce sam takze se hlavicka uz neslehavala. Plosku v zadu ma, ale trochu se srovnava. Za me uz bych ten polstarek nekoupila. Byla bych duslednejsi v polohovani, ale zas tenkrat to nealo jinak. Na boku rval jak pavian a s kazdeho napolohovani se dostal. Dana

• Citovat
  • Upravit
7527
30.12.15 23:13

@Ale85 nám pomohl, je teda pravda, že jsme jí na tom taky rovnali, pak jsem i koukala že stejná firma prodává i takové lůžko a to mi přišlo lepší, ale už to nemůžu nikde najít. Pokud ti ztoho vypadává amáte takovéhle problémy, víc polohujte, srovná se to, ale chce se tomu věnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
31.12.15 06:57

Polohovat se ho snažím, ale je strašně aktivní, nelíbí se mu to, hodně pak cestuje po postýlce, prostě nevydrží, i když ho podložím a stejně skončí na té své oblíbené straně:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.15 07:04

@Ale85 to je stejne jak to bylo u nas. Dana

• Citovat
  • Upravit
7527
31.12.15 09:31

Tak to ti fakt ten polštářek nepomůže, tady se opravdu počítá stím, že to mimino bude ležet. Fakt jedině si zkuz od někoho půjčit takový ty klíny na polohování. Ale neboj, určitě najdeš cestu a ta hlavička se mu spraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
2.1.16 16:06

Hm, tak ho zkusím vrátit, snad to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí