Candide polštářek Panda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
4.4.16 21:28
@medunka23 píše:
@LauraLola Proč chceš dávat matraci do korby??

http://podlozky-do-kocarku.heureka.cz/…ka-podlozka/
V létě bych chtěla mít miminko v kočárku delší dobu (přes den by prostě spinkala převážně v kočárku) a přeci jen ty matrace v korbě nejsou nic moc. Tak jsem chtěla nějakou lepší a nebo podložku, třeba http://podlozky-do-kocarku.heureka.cz/…ka-podlozka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.4.16 21:38

@LauraLola věř tomu, že pokud budeš mít letní miminko a jsi z města a budou fakt vedra, nebude tak dlouho v kočárku. První je v prosinci a i tak první léto v kočárku probrečela ač ho normálně měla ráda, ještě neseděla a fakt když jsou vedra, tak se jim potí zádíčka, v létě ještě neseděla a novorozenec je ještě horší, já druhé čekám v červenci a dopředu se toho děsím. Asi bych tuhle podložku koupila až podle situace ať zbytečně nevyhazuješ peníze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.4.16 21:42

@medunka23 s tím souhlasím, termín mám na konci června a myslím že budeme spíš přes léto doma, protože jestli se bude opakovat to léto co loni, tak se nedá nic dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.4.16 21:47

Z města nejsem, ale je pravda, že podložku mohu objednat kdykoliv… Jen jsem si říkala, že vezmu podložku nebo polštářek, nechtěla jsem kupovat oboje. A nebo namísto podložky koupím už podložku do sporťáku, některé se dají dát i do korby… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.4.16 21:54

@střepina já na konci července a normálně ztoho mám děs dopředu… už tu honím chlapa aby nechal namontovat zatmívací rolety aby se dalo pořádně zatáhnout a nepražilo sem slunce… no stačily mi kámošky co měli děti v květnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.4.16 22:00

No, my bydlíme v baráku kde je chladno, větráme jen v noci, ale na dvur celý den praží slunce, takže budeme doma, první je na konci září a jeho první léto bylo takový že jsme jezdili na nákupy jen ráno, protože se v autě hrozně potil a to už byl větší a co teprve miminko, to ještě nemá termoregulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.4.16 22:04

@střepina my ve městě, ale v super baráku, že pokud jsem doma a fakt to vychytám, máme tu fajn, jen teda loni se to nedalo, ale to se nedalo nikde, ani u našich na vsi kde ve starém baráku kde je kamená chodba kde bývá max 20stupňů, bylo k nepřežití, takže ztoho mám děs. Malá je právě v prosinci a já sní chodila ráno a pak až navečer a jak neseděla(sedla si až na konci srpna), tak to pro ní bylo peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.8.16 09:33

Holčiny, obnovuju diskuzi. Včera mi tento polštářek kamarádka moc doporučovala, ale už jsem se jí (no joo…prvorodička) neoptala, jestli ho mám pořídit u teď do výbavičky nebo až potom, jak zjistím, že má dítko zploštělou hlavičku.

Je to prevence nebo až „léčba“?

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.8.16 09:50

@Sinquinita prevence, u první jsem to používala až jako „léčbu“ kdy preferovala jednu stranu a zploštila se jí hlavička, ale teď ho používám od začátku a druhá nemá žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.8.16 09:58

@medunka23 Děkuji, takže doporučuješ koupit hned, ju?

A chápu tedy dobře, že od začátku dávám do postýlky pod hlavičku, do kočárku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.8.16 11:32

@Sinquinita já to u druhé dávám, ale narozdíl od první nepreferuje pouze jednu stranu při spaní a ležení, takže tam by asi ani ten problém nenastal. Jako určitě se to neztratí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.8.16 11:59

@Sinquinita koupila jsem u druhého preventivně, je to lepší, ale dávám jen občas, on pěkně hlavu otáčí na obě strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.8.16 12:18

Holky, díky. Tak já ho koupím :) vypadá moc pěkně a určitě se neztratí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.5.18 22:48

Muj syn ma 7 tydnu a ma nabeh na placku vzadu na hlave. Strany jsou v pohode. Zkousim ho polohovat co to jde, ale on si tu hlavicku ve spanku proste nenecha otocit. Kdyz trosku vic zaberu, abych mu tu hlavu otocila, zacne sebou ze spani placat jako kapr a stejne zase skonci na zadech. Kdyz ho dam na bok celeho, vytoci tu hlavu ven a telicko si necha na boku, takze je celej zkroucenej. Dela to ale jen ze spani - v bdelem stavu vydrzi koukat na obe strany na me nebo za hrackou. Moje otazka zni, jestli si myslite, ze tenhle polstarek pomuze na mirne zplosteni hlavicky vzadu, i kdyz na tom vlastne bude lezet zatylkem. Asi ho moc nedonutim, aby chtel koukat na stranu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
19.12.18 15:11
@Nikol1989
@Nikol1989 píše:
Muj syn ma 7 tydnu a ma nabeh na placku vzadu na hlave. Strany jsou v pohode. Zkousim ho polohovat co to jde, ale on si tu hlavicku ve spanku proste nenecha otocit. Kdyz trosku vic zaberu, abych mu tu hlavu otocila, zacne sebou ze spani placat jako kapr a stejne zase skonci na zadech. Kdyz ho dam na bok celeho, vytoci tu hlavu ven a telicko si necha na boku, takze je celej zkroucenej. Dela to ale jen ze spani - v bdelem stavu vydrzi koukat na obe strany na me nebo za hrackou. Moje otazka zni, jestli si myslite, ze tenhle polstarek pomuze na mirne zplosteni hlavicky vzadu, i kdyz na tom vlastne bude lezet zatylkem. Asi ho moc nedonutim, aby chtel koukat na stranu. :nevim:

Dobrý den. Pomohl Vám poletářek na placku vzadu? Já řeším ten samý problém - dcera, 3 m, má podle mne mírnou placku vzadu a nevím, zda polštářek pomůže. Navíc si na něm roluje ouško. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí