Candide polštářek Panda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
2.1.16 16:59

@Ale85 myslím že pokud ti ho nevezmou zpět, tak ho v pohodě prodáš, já ten svůj půjčila dvoum kamarádkám a po dvou a půl letech ho zase využiju, ale tentokrát poučena hned od novorozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
3.1.16 09:42

Ahoj, používali jste polštářek hned po narození (už v porodnici)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
3.1.16 10:18

Má polštářek prací povlak? Na webu to není uvedeno.
Našla jsem ještě tenhle http://www.sambaby.com/…ky-polstar-/ , ale panda se mi líbí víc.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
3.1.16 11:14
@LauraLola píše:
Ahoj, používali jste polštářek hned po narození (už v porodnici)?

Ne, koupila jsem ho pozdě, malý má 2 měsíce. Ale od začátku je to hodně vrtící se mimčo, polohování u něho moc nešlo, nevydržel. Prefruje jednu stranu, možná, kdybych mu polštářek začala dávat od narození, bylo by to v poho :nevim: Ale kdo to má vědět…jo a prací povlak nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
3.1.16 11:25
@Ale85 píše:
Ne, koupila jsem ho pozdě, malý má 2 měsíce. Ale od začátku je to hodně vrtící se mimčo, polohování u něho moc nešlo, nevydržel. Prefruje jednu stranu, možná, kdybych mu polštářek začala dávat od narození, bylo by to v poho :nevim: Ale kdo to má vědět…jo a prací povlak nemá.

Moc děkuji, tak mám vybráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
3.1.16 12:16

@LauraLola ale dá se prát celý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
3.1.16 12:18
@medunka23 píše:
@LauraLola ale dá se prát celý

Děkuji, asi je skočím raději omrknout do obchodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
11.3.16 17:30

@LauraLola můžu se zeptat pro který polštářek ses rozhodla? já se nemůžu rozhodnout zda pandu nebo ten Baby Matex Memo thermoelastický polštář. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.3.16 18:41
@VeronikaV31 píše:
@LauraLola můžu se zeptat pro který polštářek ses rozhodla? já se nemůžu rozhodnout zda pandu nebo ten Baby Matex Memo thermoelastický polštář. Díky :)

Budu objednávat až v dubnu (mimi se narodí v květnu), tak tyhle maličkosti pak vezmu najednou… ale asi panda nebo ještě je taková kytička, aby se mi vešel do kočárku. Nebo třeba narazím na obyčejný obdélník (pro mne ideální) v menším rozměru. Na pandu bych asi dávala plenku, to praní celého polštáře mi nepřijde ideální… asi jsem moc neporadila, sama nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
11.3.16 19:52
@LauraLola píše:
Budu objednávat až v dubnu (mimi se narodí v květnu), tak tyhle maličkosti pak vezmu najednou… ale asi panda nebo ještě je taková kytička, aby se mi vešel do kočárku. Nebo třeba narazím na obyčejný obdélník (pro mne ideální) v menším rozměru. Na pandu bych asi dávala plenku, to praní celého polštáře mi nepřijde ideální… asi jsem moc neporadila, sama nevím… :nevim:

Já asi koupím oboje dvoje, pandu do půl roku a ten polštářek malá dostane k vánocům, to jí bude rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
11.3.16 19:56

Já jsem koupila babymoov, budu dávat od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.4.16 17:00
@střepina píše:
Já jsem koupila babymoov, budu dávat od narození

babymoov podložku? také jsem na mi koukala. máte ji prosím už doma? zajímá mne „tělo podložky“, že bych ji používala i do kočárku a nekupovala do korby lepší matraci. zdá se vám vhodná pro dlouhodobé používání? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
4.4.16 20:28

@LauraLola ne,jen to jen polštářek pod hlavu, matraci do korby? neslyšela jsem a nedávala jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.4.16 20:49
@střepina píše:
@LauraLola ne,jen to jen polštářek pod hlavu, matraci do korby? neslyšela jsem a nedávala jsem

děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.4.16 21:06

@LauraLola Proč chceš dávat matraci do korby??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí