Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Ladka02 Dobry den. Rekla bych, ze pomohl. On syn pak zacal spat na brise. Od 3.5 mesicu se zacal pretacet na bricho a tak na nem travil dost casu. Ale davala jsem mu ten polstarek do kocarku a taky kdyz lezel pod hrazdou treba nebo pres den na gauci a tak. Snazila jsem se byt dusledna a opravdu vzdy, kdyz lezel na zadech, polstarek mel. Ted v 8 mesicich ma hlavicku krasne kulatou. Ucho se mu obcas pokrcilo, ale podle me to nema na nic vliv. Nebala bych se, ze by mel kvuli tomu odstate usi ![]()
@Nikol1989 píše:
@Ladka02 Dobry den. Rekla bych, ze pomohl. On syn pak zacal spat na brise. Od 3.5 mesicu se zacal pretacet na bricho a tak na nem travil dost casu. Ale davala jsem mu ten polstarek do kocarku a taky kdyz lezel pod hrazdou treba nebo pres den na gauci a tak. Snazila jsem se byt dusledna a opravdu vzdy, kdyz lezel na zadech, polstarek mel. Ted v 8 mesicich ma hlavicku krasne kulatou. Ucho se mu obcas pokrcilo, ale podle me to nema na nic vliv. Nebala bych se, ze by mel kvuli tomu odstate usi
Děkuji!
Holky, tento polštářek se používá pro ležení na zádech, nebo i na boku? Musím prostě pak ještě polohovat na boky? Jak je to se spaním na zádech, od jakého věku? Myslím kvůli vdechnutí když si ublinkne, nebo sids… Dekujii
@PaFi píše:
Holky, tento polštářek se používá pro ležení na zádech, nebo i na boku? Musím prostě pak ještě polohovat na boky? Jak je to se spaním na zádech, od jakého věku? Myslím kvůli vdechnutí když si ublinkne, nebo sids… Dekujii
Dokud se syn nepřetáčel, dávala jsem na bok. Nechávala dlouho na odříhnutí. Blinkal asi do šesti měsíců. Měl vyvýšenou postýlku u hlavy. Podložené nohy, aby nespal rovně. Polštář jsem mu nedávala.
@PaFi píše:
Měla jsem stejný, jak si kluk lehl, tak ho měl. Sice jsem ho koupila až ve 3m, kdy už měl hlavu placatou na jedné straně, ale srovnalo se to. Nijak zvlášť jsem nepolohovala. Nechávala jsem spát jak chtěl, většinou na zádech. Poblión byl ukrutnej, ale stihal to hned po jídle a pak už nezvracel.
Na tohle polohování a aby byla hlavička správně je super péřová zavinovačka
v létě poslouží jen jako podložka a později jako peřinka, když koupíš velkou…
Mám s ní jen výborné zkušenosti.
Ahoj holky, chci se zeptat jak dlouho denne muze miminko na polštářek lezet, jestli je nějaká omezena doba? Děkuji moc ![]()
Malej, když ležel tak ležel na něm
Takže vlastně pořád. Jak se začal otáčet tak jsem mu ho už nedavala.
Ja malou taky polohovala do polstarku, takze kdyz lezela, tak jen na nem, cca 3 mesice