Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud bereš prášky, jak máš, tak těhotná určitě nejsi. Na příznaky by bylo stejné brzo, ale nemáš se čeho bát, pokud jsi prášky poctivě.
Když bereš HA, těhotná nebudeš. Na příznaky těhotenství máš stejně brzo, tak přestaň silet.
@darekp píše:
Pokud bereš prášky, jak máš, tak těhotná určitě nejsi. Na příznaky by bylo stejné brzo, ale nemáš se čeho bát, pokud jsi prášky poctivě.
To asi máte pravdu, ale furt tu je šance jelikož anti beru druhým měsícem takže to není úplně 100%. Ale asi opravdu moc nad tím myslím a šílím..
@Anonymní píše:
Dobrý den,
je mi 16 let a používám anti. S mým přítelem jsme spolu vždycky opatrní a používáme i ochranu. Jednou se nám ale stalo že se ochrana přetrhla a bylo tam něco bílého. Můj přítel řekl že to sperma nebylo. Je to teď 5.den po styku a nejsem si jistá zda-li jsem těhotná nebo ne. Příznaky nemám kromě lehkého brnění prsou. Nemáte nějaké rady nebo pomoc? Co to ta jakési bílá věc v kondomu mohla být když ne sperma? A je možný otěhotnět s takovým malým množstvím, hlavně když nebyl tolik hluboko?
Beres ha jak máš? Jestli ano, tak těhotná nejsi. Navic 5.den po styku by si ani nikdy nevěděla jestli si těhotná nebo ne.
@Anonymní píše:
To asi máte pravdu, ale furt tu je šance jelikož anti beru druhým měsícem takže to není úplně 100%. Ale asi opravdu moc nad tím myslím a šílím..
Proc by to po dvou měsících nebylo 100%? Proč tu ha bereš kdyz ji nevěříš
@Anonymní píše:
Tak 100% to neni nikdy. Ale jinak to ma uplne stejnou ucinnost prvni mesic nebo desaty rok, pokud beres jak mas.
@lachtanice86 píše:
Proc by to po dvou měsících nebylo 100%? Proč tu ha bereš kdyz ji nevěříš
Jelikož ty prášky mi nevycházely na menstruaci tak proto ![]()
My měli první sex s HA bez další ochrany po týdnu užívání. Vím že někdy doporučuji počkat první měsíc.
@Anonymní píše:
Jelikož ty prášky mi nevycházely na menstruaci tak proto
Jak ti prášky nevychazely na menstruaci, bereš je správně? Na menstruaci se ceka jen úplně poprvé. A i kdyby si to nestihla první den, ale ty další tak jsi chráněná po týdnu užívání. Natož po 2 měsících. Na kondomu byl nejspíš posevni sekret.
@JancaS84 píše:
Jak ti prášky nevychazely na menstruaci, bereš je správně? Na menstruaci se ceka jen úplně poprvé. A i kdyby si to nestihla první den, ale ty další tak jsi chráněná po týdnu užívání. Natož po 2 měsících. Na kondomu byl nejspíš posevni sekret.
Myslela jsem že účinky se změní když mi menstruace začla ještě před placebou
@Anonymní píše:
Bože můj. Radši přestaň souložit, když nerozumíš jak funguje antikoncepce. Copak si nemůžeš přečíst aspoň ten blbej pribalovej leták, součástí každý krabičky od antikoncepce??? ![]()
@mackA159 píše:
Bože můj. Radši přestaň souložit, když nerozumíš jak funguje antikoncepce. Copak si nemůžeš přečíst aspoň ten blbej pribalovej leták, součástí každý krabičky od antikoncepce???
Nech ji, vždyť to jsou ještě děti ![]()
@mackA159 píše:
Bože můj. Radši přestaň souložit, když nerozumíš jak funguje antikoncepce. Copak si nemůžeš přečíst aspoň ten blbej pribalovej leták, součástí každý krabičky od antikoncepce???
Musíš nejprve pochopit že mi je 16 a v těhle věcech jsem úplně nová. Nevím jak TOBĚ by bylo v mý kůži kdybys měla pocit že jsi těhotná. Nevím jak ty ale úplně by se mi nechtělo číst celou deku letáku. Přečetla jsem si co ty prášky obsahují jak je používat a co dělat když třeba jednu zapomenu. Další věci jako tenhle případ jsem nedočetla. Takže se laskavě uklidni ![]()
@Anonymní píše:
Víš co je myslet viď?
Dobrý den,
je mi 16 let a používám anti. S mým přítelem jsme spolu vždycky opatrní a používáme i ochranu. Jednou se nám ale stalo že se ochrana přetrhla a bylo tam něco bílého. Můj přítel řekl že to sperma nebylo. Je to teď 5.den po styku a nejsem si jistá zda-li jsem těhotná nebo ne. Příznaky nemám kromě lehkého brnění prsou. Nemáte nějaké rady nebo pomoc? Co to ta jakési bílá věc v kondomu mohla být když ne sperma? A je možný otěhotnět s takovým malým množstvím, hlavně když nebyl tolik hluboko?