Bílé bulky u klitorisu, 6 let

68
16.6.13 21:00

bílé bulky u klitorisu

Ahoj všem! Dcera,6 let si již týden škrabe přirození, stále, že jí tam něco svědí, ale při běžném prohlédnutí tam nemá nic, kromě toho podráždění od škrábání. Dnes večer mi to ale nedalo a trochu víc jsem obnažila i klitoris a tam jakoby po obou stranách kde přechází v malé stydké pysky má žlutobílé kouličky(jako beďary).Má to zcela symetricky, zkoušela jsem to i trochu zmáčknout, jestli to nepůjde ven, ale to už dcera řvala, že to bolí. Nemáte někdo s tímhle zkušenost???Co s tím a hlavně, co by to mohlo být. Děkuji za jakýkoliv názor. K doktorce samozřejmě nejspíš zajdeme, jen mě zajímá jestli někdo nebude vědět, o co se jedná. Díky!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.6.13 21:03

Podle me to jsou mazovy zlazy, nejsem doktor.

• Citovat
  • Upravit
23
16.6.13 21:11

Snad toto trochu pomůže :-)

edit admin: smazán nefunkční odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.6.13 22:22

Asi raději zajít na dětskou gynekologii. Zvláště pak, pokud má nějaké nepříjemné svědění, možná zkuste i nějaký intim gel od fytofontany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.13 01:57

Nevím, jestli je to totéž, ale já to mám taky. A vypadá to přesně jak popisuješ. Hromada beďarů. Nevím od kdy to mám, ale já to na sobě spozorovala asi ve 13 letech. Později jsme se na to ptala své gynekoložky a ta mi řekla, že je to hromada ucpaných pórů, tedy skutečně se jedná o ty beďary. Přišlo mi tehdy, že si o mně snad myslí, že jsem nějaká špína, která se nemyje. S úsměvem mi ale řekla, že je to v pořádku, že ani sebevětší hygienou se tomu nedá zabránit. Je to stejné jako s obličejem. Každý den se myjete, ale ucpání pórů nezabráníte. Na spodní prádlo se práší i ve skříni. To se pak dostane TAM a hned do pórů. Prý to má spousta žen :nevim: I já občas chytnu mánii vymačkávání. Jde to, ale opravdu to dost bolí. Že by mě to ale svědilo, to ne. Pokud má tvá dcerka opravdu to samé, svědění z toho nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa