Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, v pondělí jsem byla u mudry a našla mi cystu 55×45mm na vaječníku a chci se zeptat jestli je možný že by mi od ní bolely prsa a bradavky tlačil mi podbřišek a chodim hodně čůrat? V tom podbřišku mi píchá na levé straně což vim že je od cysty ale taky tam mám takový tlak samo jesm před MS tak si asi dělám i nadějě ne že bych byla nezodpovědná a snažila se otěhotnět přes cystu to že ji mám jsem se dozvěděla po ovulaci ![]()
Já vždy před ms přesně vím, kde cysta je - píchá to, tlačí v tom místě, lítám na wc jak alík a pod.. takže ano, některé věci můžou být k tomu. Jinak záleží, jak máš cyklus, mě bolí prsa od ovulace až do ms, někdy je to fakt hrozné, ale řekla bych, že to s cystou nesouvisí… ![]()
Ahojky, já měla cystu cca 2 roky zpátky a vím, že jsem hodně chodila čůrat, a bylo mi na zvracení…ale zase jsem k tomu měla silný zánět močáku… ![]()
No s cyklem je to sranda protože se mi to vždy o den prodlouží ale ovu jsem měla kolem 15DC a teď jsem 24DC počítám, že to tentokrát bude po 31DC pokud to cysta eště neprodlouží mě bolívají prsa během ovu pak už ne až tak 3 dny před MS tak nevím třeba si to jen namlovám mám 3-letého syna a loni jsem přišla o holčičku ve 20tt takže bych si mímo moc přála, ale mám strach z té cysty