Necitlivé místo po císaři

687
11.6.13 23:09

Necitlivé místo po císaři

Mám problém po porodu císařským řezem…
Je to necelé 4 měsíce od operace a já mám strašně málo citlivé místo pod jizvou na levo, v pravo je to ok. Je možné, že mi to způsobili doktoři? Nebo to chce ještě čas? Je to dost nepříjemné a říkám si, jestli neni něco špatně. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
346
11.6.13 23:12

@Hani23 Já mám po císaři skoro dva roky a na levé straně mám necitlivé místo pořád :( Předtím jsem ho necítila vůbec. Teď trochu, ale je to takové nepříjemné a trochu bolestivé mravenčení. Podle doktora se to zpravit může a taky nemusí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
11.6.13 23:13

Myslím, že je to normální, mám císaře dva a taky to bylo necitlivé k tomu ještě půlka zadku a ještě jsem asi 3 měsíce neměla pocit nucení na čůrání (to bylo fakt dost blbé :zed: ).do 4 měsícu se to upravilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.6.13 23:17

Chjo :( já tohle nechci mít ani rok… :? je to fakt nepřijemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
11.6.13 23:20

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.13 23:21

Já mám po císaři 2 roky a taky mám necitlivou ránu po císaři+okolí…nijak to neřeším, nedělá mi to problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
11.6.13 23:28

@Hani23 : Mám přes 2r. po císaři a řekla bych, že teprv teď se to srovnalo. První rok jsem měla břicho taky jak když není moje :lol:. Takže vydrž, snad se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.6.13 23:48

Tak to vás teda obdivuju, že vám to vůbec nevadí…mě to vadí nejvíc (že to řeknu takhle otevřeně) při holení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
12.6.13 00:08

Mam skoro 2 roky po cisari a jizvu a kolem ni take necitim. Nijak zvlast mi to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 00:11

Mě se to spravilo až op dalším císaři - asi tam něco lépe sešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
12.6.13 00:28

Také se přidávám :( mám také okolí jizvy sice ne úplně bez citu, ale jako bych ten dotek citila mnohem min…jako kdyz si treba clovek presedi nohu..takove divne je to..ale neni se co divit, taková díra do břicha následky asi zanechá vždycky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
12.6.13 00:31
@zolycka píše:
Také se přidávám :( mám také okolí jizvy sice ne úplně bez citu, ale jako bych ten dotek citila mnohem min…jako kdyz si treba clovek presedi nohu..takove divne je to..ale neni se co divit, taková díra do břicha následky asi zanechá vždycky :?

JJ mám úplně to stejné jako napůl umrtvené, né úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
12.6.13 00:33

Jo, rok po císaři a mám to taky. Sice se to zlepšuje ale hrozne pomalu. Jestli je to uz na cely život, tak teda nic moc, ale dá se s tom žít, člověk si zvykne. Dr mi tvrdil ze je to normalni a ze vetsinou se to srovná do pul roku. Tak jsem si myslela ze jsem nejaka výjimka ale vidím ze ne.
Dle rehabky by se jizva měla tlakove masírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
12.6.13 00:37

@Hani23 presne..ted me napadl primer..jako kdyz zubar opichne pusu..tak takova je to „citlivost“…je pravda, ze ta oblast se hodne pomalu zmensuje..jsem 3,5mes po cisari…kratce po prichodu domu jsem z toho byla až vyděšená, že necítím půl břicha…ted uz je to jenom v okolí jizvy a halvne nad jizvou…tak se to snad bude zlepsovat i dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
12.6.13 05:42

@Hani23 holka já mám po císaři 20 let a STEJNĚ!! tu jizvu mám jakoby „mrtvou“pořád. Ono se to bude trochu zlepšovat, ale dobrý to nebude nikdy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí