Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla výtoky taky dlouho po porodu, snad až po roce se mi to upravilo a bylo to ok… pokud Tě nic nesvědí, a nebolí, asi bych to neřešíla… já to teda neřešila a teď je to ok…
@Petulikk díky,tak budu doufat taky, je to opravdu diskomfortní obzvlášť v létě..
@slečinka
Pokud tě nic nepálí, tak třeba kvasinky to asi nebudou, a máš to celý měsíc?? Napadlo mě, že by to třeba mohlo souviset s plodnými dny, já teď třeba po porodu mám půl měsíce citlivá bolavá prsa a cítím i ovulaci, to jsem nikdy před tím nezažila, kdyby ti to nepřešlo, já bych asi za Dr. šla..
@anairda no mám to furt jen je to někdy víc a někdy míň, počkám po týhle menstruaci a jesi se to tím nevyčistilo tak už to musim nějak řešit no..
nemáte některá zkušenost třeba s rosalginem? nebo jiný přípravky? rosalgin znám z reklamy a po porodu sem si dělala oplach na jizvě, ale vnitřně sem to nikdy nepoužívala..
Ahoj raději anonymně je mi to trapné ![]()
Zacatkem roku jsem vysadila antikoncepci. Toto pondělí jsem byla na gynde kde mi byla brána cytologie (mela jsem po porodu zhorsenou takze ted kontrola)a od té době ze mě odchází takové velké husté hleny třeba jen 2× za den jsou i trochu do hněda no je to trapné nevím jak to popsat…
Mám i citlivý podbrisek tenhle týden měla být i ovulace ale tohle neznám ovulaci u mě vypadala jinak. Nebo se mi čistí tělo po antikoncepci??
Ahoj
Asi 5 dni před MS jsem měla hustý bílý výtok
Jsem 29DC a mám jeden den zpoždění
Zatím žádný náznak menstruace ani bolesti
Jen me nějak bolí jakoby svaly pod paži až k prsním svalum
Měla to některé? Myslíte ze těhotenství ![]()
Předem se omlouvám že zakládám novou diskuzi na toto téma, ale na otevřenou starou mi bohužel nepřišla ani jedna odpověď
mám od porodu stále hustý hlenový výtok(jakoby se táhne).a to už 3 měsíce ani nekojím, a je to už 8 měsíců od porodu. zezačátku sem myslela že to souvisí s očistky nebo že to jsou třeba zbytky stehů, ale už mi to přijde dlouho nato aby to s tím souviselo. dříve jsem měla výtok spíše vodový a na to mi dr vždycky předepsala globule a nikdy to nepomohlo. a proto se mi ani s tímhle za ní ani nechce jít. navíc mi z výsledku citologie vyšel nějaký ascus, ani nevím co to je, ale taky jsem se dočetla že to hodně souvisí s kouřením, tak si myslím že s tím ten výtok nemá třeba ani nic společného, nevím. nijak mě to ani nepálí ani nic nebolí, jen je to dost diskomfortní.
poraďte, čím se toho sbavit??