Menstruace dříve - plaším zbytečně?

8.6.13 10:18

Menstruace dříve....

Ahojky holky :kytka:,
mám dotaz co se týče menses :oops:,poslední jsem měla 19.5.2013 pouhé dva dny a to jen takové jemné krvácení, měla jsem to dostat cca 16.6.2013 +- den,
ale já už jsem jí dostala včera :nevim: (7.6.2013)…setkala jste se s tím některá nebo plaším zbytečně???Jsem s toho nějak vyplašená… :think:
děkuji :* :* …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
8.6.13 10:34

Těhotná být nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
8.6.13 10:36

Já bych řekla že jsi to měla ovulační krvaceni a opoždenou ovulaci, takže bych od toho krvaceni počítala asi 10-14 dni to by mely přijit prave měsíčky, pokud nepřijdou mužeš byt tehotná :)měla jsem taky krvaceni upřostřed cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.13 11:09

:lol: tohle mě zlatíčka taky napadlo, ale nějak mi to nehraje do sebe :nevim:..
do minulého měsíce jsem to měla normál cca. 24-26den…
přesněji 29.3 - 24.4. - 19.5 (ty dva dny) a teď to mělo přijít až toho 16.6. a já už to mám teďkonc…
proto mě to tak rozhodilo :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.6.13 11:44

Anovulační cyklus? :think: Já měla po porodu „cyklus“, kdy jsem to několikrát dostala cca po 20dnech, normální cyklus mám zhruba 35dnů, takže fakt odchylka.
Nebo případné těhotenství s krvácením, krvácení může být ovulační, nidační…
Tělo není stroj, tudíž ti nic nemusí „hrát“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.13 12:00

Jedna zpráva lepší než druhá :lol: a já se začínám pěkně rosit :P
dcerka má teprve 2ročky a 7měsíců :* druhé teda nebylo v plánu :D no ale jak říká moje mamča „k druhému příjdeš dřív než k novým botám“ :lol:
zkusím si nejspíš zítra koupit test, ale asi bude lepší když počkám až přestanu krvácet že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.6.13 12:03

Můžeš udělat test i při krvácení, hele a jdou z tebe kusy sliznice? Já tedy při první dceři první měsíc menstruovala, ale zpětně posouzeno, bylo to slabé, trvající tři dny, a bez sliznice. S dalším dítětem pak jsem v době mestruace slabě mestruovala, za 14 dnů znovu silné dvoudenní krvácení, bylo to dívné, šla jsem k doktoru a bylo z toho mimoděložní, čímž tě při sobotě nechce vystrašit, pravděpodobnost je minimální, ale test udělej, ať máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.13 12:29

Terinko, ani bych neřekla že ze mě něco jde, ne aspoň tak jako obvykle :nevim:,včera když to začalo bylo to jen slabě červené, teď už je to malinko tmavší…
A já když otěhotněla s dcerkou tak jsem na to přišla až v 6tém týdnu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.6.13 12:55

@smoulinka123 test můžeš dělat kdykoliv, krvácení nehraje roli. Test mi přijde vždycky jako první volba, pokud teda provozuju sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.13 13:03

Glady : :lol: no tak duch do mě určo nevlezl :lol:
bydlím v zadnici světa :lol:,do města jedeme zítra, tak to koupím a uvidím :think:

Příspěvek upraven 10.06.13 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.13 11:57

Ahoj holkyyy :kytka:,
takže poslušně hlásím že test jsem provedla a byl negativní :nevim:
krvácím pořád, už ze mě padá i ta sliznice :think:…takže si to nejspíš slíznu i za ten minulý měsíc :zed: :lol:…snad už to příští měsíc bude tak jak má být..každopádně všem MOOOOC děkuji :* a přeji krásný sluníčkový den :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.6.14 12:44

Dobrý den..ráda bych se zeptala, menstrtuaci mívám tak po 28dnech..tak 4-5 dní, ale tento měsíc byly pouze 2 dny a ten třetí jen jsem špinila a konec..je možné že mužu být těhotná? zkoušela jsem test ale ukázalo to jed jednu čárku a vedle ní byl flíček tak nevim..budu moc vděčná když mi někdo napíšete.. děkuji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.15 13:23

Ahoj, ptala sem se kamaradek, tem se to nestalo, proto se zeptam i tady… Stalo se vam nekdy ze jste mely uplne jiny prubeh menstruace?
Ja to dostala o 11 dni driv, mam to o dost min nez normalne (sliznici v tom taky nevidim), bezne se tak dva dny neobejdu bez prasku na bolest a tentokrat sem ho nepotrebovala (ne ze by mi to vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.2.15 13:37

Jak dlouhe mas cykly? To je velký skok, nemůže jít o ovulační krvácení nebo v případě, ze se nechráníš o nidacni krvácení a počínající těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.15 15:18

Jejda, koukam ze to tu z nejakeho duvodu nemam cele…
Menstruuji kolem trinacti let a tohle se mi stalo poprve… Vim ze telo neni stroj, ale az takovato zmena?
A cyklus mam tak 32-34 dni (pod 32 to bylo treba jen 5× snad za celou dobu, ale nikdy vic jak o den… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí