Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky
,
mám dotaz co se týče menses
,poslední jsem měla 19.5.2013 pouhé dva dny a to jen takové jemné krvácení, měla jsem to dostat cca 16.6.2013 +- den,
ale já už jsem jí dostala včera
(7.6.2013)…setkala jste se s tím některá nebo plaším zbytečně???Jsem s toho nějak vyplašená… ![]()
děkuji
…
Já bych řekla že jsi to měla ovulační krvaceni a opoždenou ovulaci, takže bych od toho krvaceni počítala asi 10-14 dni to by mely přijit prave měsíčky, pokud nepřijdou mužeš byt tehotná
měla jsem taky krvaceni upřostřed cyklu
tohle mě zlatíčka taky napadlo, ale nějak mi to nehraje do sebe
..
do minulého měsíce jsem to měla normál cca. 24-26den…
přesněji 29.3 - 24.4. - 19.5 (ty dva dny) a teď to mělo přijít až toho 16.6. a já už to mám teďkonc…
proto mě to tak rozhodilo
…
Anovulační cyklus?
Já měla po porodu „cyklus“, kdy jsem to několikrát dostala cca po 20dnech, normální cyklus mám zhruba 35dnů, takže fakt odchylka.
Nebo případné těhotenství s krvácením, krvácení může být ovulační, nidační…
Tělo není stroj, tudíž ti nic nemusí „hrát“
Jedna zpráva lepší než druhá
a já se začínám pěkně rosit
…
dcerka má teprve 2ročky a 7měsíců
druhé teda nebylo v plánu
no ale jak říká moje mamča „k druhému příjdeš dřív než k novým botám“
…
zkusím si nejspíš zítra koupit test, ale asi bude lepší když počkám až přestanu krvácet že???
Můžeš udělat test i při krvácení, hele a jdou z tebe kusy sliznice? Já tedy při první dceři první měsíc menstruovala, ale zpětně posouzeno, bylo to slabé, trvající tři dny, a bez sliznice. S dalším dítětem pak jsem v době mestruace slabě mestruovala, za 14 dnů znovu silné dvoudenní krvácení, bylo to dívné, šla jsem k doktoru a bylo z toho mimoděložní, čímž tě při sobotě nechce vystrašit, pravděpodobnost je minimální, ale test udělej, ať máš jistotu.
Terinko, ani bych neřekla že ze mě něco jde, ne aspoň tak jako obvykle
,včera když to začalo bylo to jen slabě červené, teď už je to malinko tmavší…
A já když otěhotněla s dcerkou tak jsem na to přišla až v 6tém týdnu
…
@smoulinka123 test můžeš dělat kdykoliv, krvácení nehraje roli. Test mi přijde vždycky jako první volba, pokud teda provozuju sex ![]()
Glady :
no tak duch do mě určo nevlezl
…
bydlím v zadnici světa
,do města jedeme zítra, tak to koupím a uvidím
…
Příspěvek upraven 10.06.13 v 11:59
Ahoj holkyyy
,
takže poslušně hlásím že test jsem provedla a byl negativní
…
krvácím pořád, už ze mě padá i ta sliznice
…takže si to nejspíš slíznu i za ten minulý měsíc
…snad už to příští měsíc bude tak jak má být..každopádně všem MOOOOC děkuji
a přeji krásný sluníčkový den
…
Dobrý den..ráda bych se zeptala, menstrtuaci mívám tak po 28dnech..tak 4-5 dní, ale tento měsíc byly pouze 2 dny a ten třetí jen jsem špinila a konec..je možné že mužu být těhotná? zkoušela jsem test ale ukázalo to jed jednu čárku a vedle ní byl flíček tak nevim..budu moc vděčná když mi někdo napíšete.. děkuji.. ![]()
Ahoj, ptala sem se kamaradek, tem se to nestalo, proto se zeptam i tady… Stalo se vam nekdy ze jste mely uplne jiny prubeh menstruace?
Ja to dostala o 11 dni driv, mam to o dost min nez normalne (sliznici v tom taky nevidim), bezne se tak dva dny neobejdu bez prasku na bolest a tentokrat sem ho nepotrebovala (ne ze by mi to vadilo
Jak dlouhe mas cykly? To je velký skok, nemůže jít o ovulační krvácení nebo v případě, ze se nechráníš o nidacni krvácení a počínající těhotenství?
Jejda, koukam ze to tu z nejakeho duvodu nemam cele…
Menstruuji kolem trinacti let a tohle se mi stalo poprve… Vim ze telo neni stroj, ale az takovato zmena?
A cyklus mam tak 32-34 dni (pod 32 to bylo treba jen 5× snad za celou dobu, ale nikdy vic jak o den… )