Menstruace dříve - plaším zbytečně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
23.2.15 15:33

Takže menstruace přišla dejme tomu po 21 dnech minimálně nebo po 23dnech. To už nezní tak jako kdyby to bylo u kratšího cyklu, to by fakt bylo v půlce. mohlo to souviset se stresem, nemocí, změnilo se něco ve stravě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.15 21:55

Praveze nic :nevim: dneska mi to skoncilo, tak sem si aspon jednou zkusila jake to je netrpet :lol: a jeste vic zavidim vsem, kteryto maji v pohode… :)
Spis nez ze to prislo driv se spis divim tomu prubehu… Je to uplne jiny. Bez bolesti a jen cista krev… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.2.15 06:59

@Sorrryzaanonym těhotenství je vyloučené? (já takovou menzes mam, jen druhy den dost silnou, ale bez bolesti. Potom, co jsem si vyřešila nějaký trable přírodní cestou a doplnila, co chybělo, se takhle harmonizovala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 20:06

Skoncilo mi to a zadne zmeny ze bych mela byt tehotna na sobe nepocituju… Vyloucene by byt melo, ochrana byla a problem zadny nebyl…
Samy starosti furt :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.4.17 13:19

Menstruace o týden dříve

Přidám svůj poznatek a zkušenost… Take mi z ničeho nic začala menstruace o celý týden dříve… :think: Trvala mi cca 5 dní, první dva dny mi krvácení prišlo celkem výrazné (větší množství tmavé krve), ty zbývající už jen mírné špinění! :nevim: Po prvním synovi mi menstruace chodila dost nepravidelně! Někdy mi trvala i 10 dní a přicházela a odvházela dost nepravidelně! Tentokrát to bylo trošku jiné… Před mou původně spravně vypočítanou se špinění úplně ztratilo! Pořád jsem čekala kdy mi tedy ta pořádná přijde a když už jsem další čtyři dny přetahovala, napodlo mi udělat si těhotenský test a ejhle!!! On byl pozitivní, slabší čárka, ale byla tam… Druhý den jsem zašla do lékarny pro digitalní test a potvrzeno 2 až 3 týden těhotenství :palec: :srdce:… To jsem vůbec nečekala, myslela jsem že tentokrát menstruace prišla dříve a prostě slabší :D :dance: tak držím palce ať vám, komu se stane něco podobného také dopadne vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.5.17 19:37

Zdravím, MS jsem měla dostat až ve středu, nicméně tentokrát přišla už v sobotu. Cyklus mívám 29-31 dní. MS dneska skončila. Myslíte, že mám zítra zkusit test nebo počkat až do té středy a teprve pak test udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.5.17 19:39

Jinak nic mně nebolí, žádné problémy nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.5.17 11:40

Ahoj holky..

Už jsem bezradna… 25.4 jsem samovolně potratila.. plod vyšel až někdy 2.5.. 3.5 jsem byla na kontrole a tam mi doktor řekl, že je vše v pořádku a můžeme se znovu snažit. A že menstruace přijde klasický do 4 týdnu, jelikož nebyla potřeba kyretaz ani čištění.. Tak sme se hned začali snažit po krvaceni… ale před 4 dny jsem začala hrozně splnit… a druhý den to přešlo normálně do menstruace..ale přišlo mi to dva dny mnohem silnější než před tím. Myslela jsem, jestli nejde o uhnizdovani drobečka.. Ale co jsem všude četla tak se takhle nekrvaci… testy jsem si dělala a negativní… Nevím jestli jestli to je vsugerovane..protože mi je zle.. přesne tak jako před potratem…jen mne teď mnohem více bolí záda a více mi vadí věci které mám normálně ráda.. zažila jste to nejaka? Vážně nevím co by to mohlo být :( Jestli i samovolny potrat dokáže takhle ovlivnit menstruaci.. mám 27 cyklus..a vždy přesný.. děkuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 09:45

Jsem těhotná nebo jen panikařím?

Dobrý den, potřebuji se zeptat i někde jinde jestli náhodou jen neplaším. Antikoncepci beru už 6 let, ze začátku jsem ji brala pravidelně. Teď poslední dobou občas jeden prášek zapomenu. Tenhle týden se vše odehrálo, najednou jsem si všimla že se mi zvětšili trošku prsa, ale nejsou citlivé a (nepřibrala jsem), během dvou dnů jsem zvracela, všechny pachy najednou strašně zesílené a pak zvýšená teplota. Šla jsem k obvoďačce ale podle výtěru z krku a nosu se nic nenašlo. Zvracení přestalo a po 3 dnech jsem se ráno probudila a krvácela jsem. ale jen trošku takže tampon nebyl potřeba a ani vložka. jen když jsem se utřela tak jsem měla slabou červenou krev. po hodině to přestalo ale podbříšek mě bolel celý den. Je možnost že bych mohla být těhotná? první test vyšel negativně a menstruaci mám mít až za 5 dní. Chci se nejdřív zeptat tu a popřípadě zítra bych si skočila ke svému gynekologovi ale nechci vypadat jak blázen. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.18 19:54

dostala jsem to dřív

Zdravím :) potřebuju poradit .. 28.7jsem měla naposledy MS skočili mi 1.8. od te doby vše v pohode .. dnes 18.8 jsem sedela venku na lavicce a najednou krve moc a tak sem bezela na zachod kde jsem byla asi 10 minut a krvaceni bylo silné nepřestávalo … vzala jsem si vložku nic jiného jsem doma neměla cesta do obchodu pro tampony autem trva cca 15 min tam a zpátky .. a když sem přijela domu ihned na wc .. vložka cela prolitá krví .. toto jse minikdy nestalo ale zdálo se mi že jsou tam nějaké kousíčky … zdá se mi divné že bych po 17 dnech od konce MS dostala znovu MS … nemůžu být těhotná ..nebo nemohla jsem být ? prosím o radu … spřítelem máme pohlavní styk deně … nikdy se do mě neudelal .. ale utrel sperma z bricha ručníkem pak i penis a pak teprve mě .. skoro pokaždé to tak je .. když mám epohlavní styk třeba 2krat dene a utre mě pak tím samím ručníkem nemohlo se neco stát nebo nemohu tim otehotnet ? prosím poradte .. hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.4.19 17:17

Špinění uprostřed cyklu

Holky, vím, že je to starší diskuze, ale potřebuji poradit. V půlce února jsem samovolně potratila, dva utz v pořádku, takže bez revize, po 28 dnech přišla MS, docela dost silná, trvala asi 6 dní, pak jsme se začali snažit, ale od 12.dne cyklu jsem začala spinit, ob den, ale od 16.dne cyklu to špinění bylo každý den no a teď bych to měla za 6 dní zase dostat ale už to není špinění, ale spíš krvácení, ale slabé a jen na toaletě, na papíře.. Nevím, co to zase.. Rozhozene hormony? Nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
20.2.20 17:15

Může to být stresem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.20 17:19

Ahoj maminky mám dotaz ohledně zdraví asi rok po porodu mi chodila pravidelná menstruace po 30dnech, teď už 3 měsíce je to divné prvně 25dni, potom 24,a dnes 23dni, je to důvod jít k lékaři nechci zbytečně někam lítat a plašit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.20 17:15

Dobrý den 25.11. jsem měla nechráněný pohlaví styk, partner ale vyvrcholil na mě. Další menstruaci bych měla dostat 14.12. což je cca za 14 dní, ale dnes týden po pohlavním styku jsem měla slabé krvácení. Je možné že bych byla těhotná?

• Citovat
  • Upravit
1104
2.12.20 18:19

Jestliže se partner ovládl a nepustil to do Tebe, tak nebezpečí otěhotnění je malé. Vždyť přerušovanou soulož používá pravidelně řada párů. Krvácení může mít souvislost s ovulací, těhotenství by se tak brzo sotva mohlo projevit. Teď počkej do menstruace a uvidíš, jak na tom jsi. Mohla by sis potom v případě potřeby také udělat test. Možnost miniinterrupce tím nepromeškáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí