Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím o radu.
Od včera slabě špiním. MS jsem měla minulý měsíc od 17-23.5. Měla jsem teď v týdnu dva večery po sobě návaly horka. Taky mě lehce bolí v podbřišku a jsem týden nachlazená. Může to špinění být z nachlazení? Nebo těhotenství? ![]()
Co signalizuje špinění mimo menstruaci vám může říct pouze lékař. Mějte na mysli, že to může být něco banální, ale taky to může signalizovat hrozivé diagnozy. Doufám, už kvůli vám, že si zajdete k lékaři a že všechny potíže, které máte jsou jen banální nebo alespoň včas objevené.
Ahojky mám též takový problém již 4 den špiním a cyklus jsem měla před 14 ti dni. Mám též občasnou bolest v podbřišku motá se mi hlava a je mi na zvracení. Těhotenský test jsem si nedělala tak jen doufám že to nebude těhotenství. Občas mám též návaly. Bojím se jít k lékaři protože mám tři děti a neboj bože když skončím v nemocnici tak by je neměl kdo hlídat.
Ahojky píši s tímto problemem, před 13dni jsme měla menstruaci a ted jsem šla na zachod a všimla jsem si že mam špiněni, je pravda že už nekolik dní nemám vůbec chud k jídlu, antikoncepci neberu a těhotna určitě nejsem. Docela mě to vyděsilo nikdy se mi to nestalo, ted se mi i stává že mivám menstruaci až po 40 dnech. Krvácení zatím nemám jen špinění co bývá před cyklem.