Velmi bolestivá menstruace

44
31.5.13 22:56

Velmi bolestivá menstruace

Ahoj holky, mám hrozně silnou a bolestivou menstruaci, nevíte nekdo co na to zabírá, mám v sobe asi 3 brufeny, udělala jsem asi 100 cviku poodle internetu a nic nepomáhá. dostávám takové křeče že se nemohu hýbat, vůbec newím co mám dělat nemáte nekdo neco? :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Raďulle
31.5.13 22:58

@Jůř teplé obklady, ale musí to být suché teplo, třebas dečka nebo tak, termofor,,, ne útěrka namočená v horké vodě…(nevím proč to tak je, ale to mi doporučovala kdysi babička a fakt to fungovalo) a nebo panák něčeho ostřejšího (ale po těch brufenech radši ne)…
místo brufíku líp funguje Valetol, ale to je myslím na předpis

Příspěvek upraven 31.05.13 v 23:00

• Citovat
  • Upravit
44
31.5.13 22:59

Jo tak obklady už mám za sebou… a nic nemužu si s ničím pomoc♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
31.5.13 23:00

@Jůř Já mám na bolestivou menstruaci od dr. předepsaný Algifenový kapky a fakt pomáhaj…zkus se příště optat..jinak nevím vlez si do vany teplo by mohlo na chvíli pomoct? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.5.13 23:01

No toje pravda snad si na to vzpomenu!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
31.5.13 23:03

@Jůř ještě mě tak napadá, kamarádky kdysi měla taky problémy a někdo (nevím jestli dr. nebo kdo) ji říkal ať hodně pije, tím se to prý trošku naředí a líp to odchází a míň to bolí… ale nevím jestli je to pravda…

• Citovat
  • Upravit
44
31.5.13 23:04

Děkuju určite zkusím a dámm vedet.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
31.5.13 23:08

Valetol je volně prodejný, jen je po něm člověk zblblý

• Citovat
  • Upravit
30420
31.5.13 23:12

Jak já tohle znám :-(( pomohly jen kapky Tramabene (ale ty jsou na předpis, nebo aspoň byly) a nebo Algifen
A taky mi pomáhalo nahřívat a schulit se do klubíčka a nic nedělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.5.13 23:26

Mě pomáhá Algifen, ručník ohřát v mikrovlne, a pak ležet stočená do klubíčka.

• Citovat
  • Upravit
5934
31.5.13 23:28

Mě jedině algifenové kapky a bolestivou ji mam díky endometrioze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
31.5.13 23:31

Jak tu pisi holky, tak teplo, a mit pro podobne pripady doma tejpy www.emtape.cz. Zkus jist! nemyslim to v legraci, zkus jist a pit, hlavne ovocne stavy a cistou vodu.no a jinak si zajet za lekarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.6.13 09:20

Ahoj me bolesti dost zmirnila antikoncepce a mam ji i slabsi, ale stejne prezivam prvni dva dny na ibalginech a jinak me pomahala sprcha a lezeni na brise s kolenama pod sebou skrcenejma a jeden cas jsem noci proparila na pocitaci nemyslela jsem tolik na bolest a rychle to uteklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
1.6.13 11:43

Jak píše @MINKA22 mohla by to být endometrióza :think: Jestli se ani nemůžeš hýbat, tak to normální není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
1.6.13 13:42

Tak tohle Ti hned nepomuze, ale treba Te povzbudim do budoucna. Ja mela taky menstruaci bolestivou jako blazen, ale ibalginy mi nastesti zabraly. Ale hlavne: bolesti jsem se uplne zbavila po prirozenem porodu. Takze doporucuju rodit a to prirozene ;-) Moc jsem nepomohla ja vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí