Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vcera jsem si nahmatala malou bulku na čípku, nevíte některá co by to mohlo být? Uplně mne to vyděsilo, mam bezet na gyndu…
Dekuju moc za nazory..
Zrovna my nedavno kamaradka rikala ze ji na ginde rekla at si to sama takhle kontroluje PRED A PO menzes pry je cipek nejniz a tak to jde nejlepe.. Bulka by tam byt nemela. Takze urcite hned zitra bez. Jedine po zakroku pokud si na nejakem byla.
Může to být jen polyp, ten se odstraní a budeš mít klid, takže ano na gyndu
Mela jsem to tam roky, nekdy mensi nekdy vetsi. Dr. nikdy nic nerikala, nic se neodstranovalo.
Mám jich tam několik, jsou to žlázky (ovula Nabothi). Po porodu bývají častější. Určitě to chce zkontrolovat, zda se opravdu jedná o ně, ale nejpravděpodobněji ano nebo nějaký polyp.
Ahoj, ja to tam mam taky a dr. rikal, ze to je jen cysta a ze s tim neni potreba nic delat. Ale urcite si to bez nechat zkontrolovat.
Tak jsem dneska rano volala na gyndu a rikam sestre co mam zaproblem a ona na to at prjdu za mesic kdyz me nic neboli, driv pry nemaji misto… tak jsem byla v soku
myslite ze je to normalni? Mesic cekat?
![]()
Rozhodne ne, já byla na vyšetření minulý týden, jen běžná kontrola a našli mi polyp, i když je můj lékař vytížený, objednal mě hned za týden ( abych nemusela k vůli práci dopo, tak má jeden den odpoledne) na odstranění, s tím, že to půjde tak jako tak na histologii.
znovu bych tam zavolala, nalhala bych sestře, že po tě to bolí(po sexu krvácíš) a nacpala bych se rozhodně dřív nebo bych změnila gynekologa
A na zákrok mě objednal ve 20 hod - tak tam měl plno a prostě je to nutné, tak je to nutné!
Tak jsem z toho jelen, vcera tam bulka byla a dnes vecer kontroluju a nikde nic
Tak to teda nevim co to bylo, ale u doktora budu asi za blazna ![]()