Bulka na čípku

11
3.6.13 23:47

bulka na čípku

Ahoj, vcera jsem si nahmatala malou bulku na čípku, nevíte některá co by to mohlo být? Uplně mne to vyděsilo, mam bezet na gyndu… :,( Dekuju moc za nazory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
eliasek45
3.6.13 23:56

Zrovna my nedavno kamaradka rikala ze ji na ginde rekla at si to sama takhle kontroluje PRED A PO menzes pry je cipek nejniz a tak to jde nejlepe.. Bulka by tam byt nemela. Takze urcite hned zitra bez. Jedine po zakroku pokud si na nejakem byla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.13 00:23

Může to být jen polyp, ten se odstraní a budeš mít klid, takže ano na gyndu

• Citovat
  • Upravit
Verun83
4.6.13 06:07

Mela jsem to tam roky, nekdy mensi nekdy vetsi. Dr. nikdy nic nerikala, nic se neodstranovalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.13 07:13

Mám jich tam několik, jsou to žlázky (ovula Nabothi). Po porodu bývají častější. Určitě to chce zkontrolovat, zda se opravdu jedná o ně, ale nejpravděpodobněji ano nebo nějaký polyp.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.13 08:26

Ahoj, ja to tam mam taky a dr. rikal, ze to je jen cysta a ze s tim neni potreba nic delat. Ale urcite si to bez nechat zkontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
11
4.6.13 16:50

Ahoj, moc dekuju vsem. Zitra radsi vyrazim na gyndu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.6.13 23:55

Tak jsem dneska rano volala na gyndu a rikam sestre co mam zaproblem a ona na to at prjdu za mesic kdyz me nic neboli, driv pry nemaji misto… tak jsem byla v soku 8o myslite ze je to normalni? Mesic cekat? :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.13 15:32

Rozhodne ne, já byla na vyšetření minulý týden, jen běžná kontrola a našli mi polyp, i když je můj lékař vytížený, objednal mě hned za týden ( abych nemusela k vůli práci dopo, tak má jeden den odpoledne) na odstranění, s tím, že to půjde tak jako tak na histologii.
znovu bych tam zavolala, nalhala bych sestře, že po tě to bolí(po sexu krvácíš) a nacpala bych se rozhodně dřív nebo bych změnila gynekologa

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 15:33

A na zákrok mě objednal ve 20 hod - tak tam měl plno a prostě je to nutné, tak je to nutné!

• Citovat
  • Upravit
11
6.6.13 23:39

Tak jsem z toho jelen, vcera tam bulka byla a dnes vecer kontroluju a nikde nic 8o Tak to teda nevim co to bylo, ale u doktora budu asi za blazna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí