Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přesně tak. Jak píše @Janli odstranit mrtvolu.
Tyhle červy jsou u masa. Mouchy do něj nákladnou vajíčka a pak se vylíhnout z toho tyhle červy. Takže prostě někde musí mít něco, co je láká nebo lákalo.
Jednou jsem objevila zdechlinu, která byla obalena červy a doteď si pamatuji, že jsem poprvé slyšela, že hromada těchhle červů dokáže dělat i zvuk. ![]()
@iamlenka fakt. Nekecám. Taky se mi zvedl žaludek.
A to vydržím hodně. ![]()
Doteď nechápu jak to mohlo dělat zvuk.
Asi jak jich tam byla hromada. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, toto se mi stalo poprvé, dnes jsme objevily pod pelechama, kobercema a pod košem bílé červy..Četla jsem, že to jsou larvy much.. Pravděpodobně je to z toho koše, tam jich bylo nejvic… Jak se jich zbavit definitivně? Všech jsem se snad zbavila a vytřela tam.. Mám to ještě něčím vystřikat nebo co dělat? Hrozně se toho štítim, byla jsem hotová když jsem je uklízela.
![]()
Zdá se, že se z toho koše cosi už vylilo ven, když píšeš, že jsi to měla i pod kobercem. Prostě vyhodit nebo vyprat všechno kontaminované, vyčistit podlahy. To by snad mělo stačit. A taky vypudit zbytek much. A rozhodně pravidelně vynášet koš, pokud do něj házíš zbytky masa. Psala jsi o pelechu, tak máš asi nějaké zvíře, takže pravděpodobně i živočišné zbytky. V tomhle počasí se ti tam tihle šmejdi mohou objevit velmi rychle, takže vynášej koš každý den. I když bych teda předpokládala, že to je samozřejmost, zvlášť když máš v něm zbytky masa.
Holky, toto se mi stalo poprvé, dnes jsme objevily pod pelechama, kobercema a pod košem bílé červy..
Četla jsem, že to jsou larvy much.. Pravděpodobně je to z toho koše, tam jich bylo nejvic… Jak se jich zbavit definitivně? Všech jsem se snad zbavila a vytřela tam.. Mám to ještě něčím vystřikat nebo co dělat? Hrozně se toho štítim, byla jsem hotová když jsem je uklízela.