Puella aviváž

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
10.6.22 17:02

Puella aviváž

Používáte někdo Puella aviváž? Jaký na ni máte názor celkově?
Koupila jsem si vzorky. Zatím jsem vyzkoušela jednu - zelenou - a voní opravdu hezky. Trochu mě teda vyděsilo, když jsem se dočetla, že jedna z vůní prý obsahuje něco, co může porušit plodnost nebo plod v těhotenství, ale údajně (dle výrobce) už je nové složení bez této látky. Tak snad je to tedy pravda.
Případně máte tip na jinou podobnou vůni do prádla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1894
10.6.22 21:48

Ano, používám, ale tohle slyším poprvé, můžu vědět kde jsi to četla??. Voní krásně, ale ta cena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.6.22 00:31

@Diggy Našla jsem to na jejich FB a na podobném diskuzních fóru na internetu. Ale prý to bylo jen do minulého roku. A jen u červené vůně. Tak snad je vše v pořádku.
A taky někdo psal, že vzorky byly super, ale velké balení potom bylo kvalitou o dost horší. Nemáte s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.6.22 13:51

Měla jsem také vzorky a pak si objednala vůně a voní to stejně jako vzorky. Braly si i kolegyně v práci a říkaly že voní krásně 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
17.6.22 21:02

Měla jsem vzorky, zelená mě uchvátila, už mám to největší balení a super, holky v práci si nemůžou vynachválit žlutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.11.22 01:29

Ahoj, mate nekdo zkusenost s puellou u ekzematiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.22 09:34

Ahojky, to mě taky zajímá, máme notoxix domácnost většinou beru značku Klar a Tierra Verde, ale prádlo nevoní, spíš naopak, měsíčně čistím pračku kys. citronovou a nebo octem. Chtěla bych přírodní vůni do prádla, myslím, že díky intenzitě asi není Puella úplně netoxická, co myslíte? 🙏🏼 ☺️️Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.23 08:15

Puella

Prosím neobjevily se po použití aviváže někomu pupínky/alergická reakce na kůži/.Dala jsem ještě menší množství aviváže, než se doporučuje. Syn, jeho dcera, já a kolegyně z práce máme stejné pupínky na kůži. Má někdo stejnou reakci. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
24.1.23 08:33

@Marcela937
U nás neobjevili, ale vůbec bych se nedivila, aviváž je hrozně silná, zkusila jsem asi dva vzorky a leží mi to doma, je to tak strašně silně koncentrované, že to vůbec nechci používat :think:
Místo příjemné vůně, mám doma tak silnou vůni té aviváže, že jsem musela vždycky větrat celý den a bolela mě hlava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.23 12:56

@Cucajz děkuji za odpověď, všechny kolegyně v práci máme vyrážky s Puelly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.1.23 23:09

@Marcela937 jakou barvu pueli jste měli nebo všechny dělají vyrážku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.23 17:31

Puella

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s avivaží puella a automatickým dávkovánim u pračky samsung.. naliju tam 5 ml puelly a ta mi zůstává v zásobníku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.2.23 20:39

X

Příspěvek upraven 03.03.23 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.3.23 06:51

@Marcela937 puelu znám jen z reklamy na Facebooku, ale vůbec se tomu nedivím. Osobně by mě velmi zajímalo složení. Pokud by vás zajímala drogerie, která je opravdu šetrná k pokožce, k životnímu prostředí a nezničí vám spotřebiče, tak mi nezávazně napište :wink: já ji doma používám a jediné čeho lituji, že jsem na ni nepřišla dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
2.3.23 07:03

Nám se dělají v zásobníku na prášek/aviváž/parfém po použití Puelly tmavě hnědé fleky. Umýt jdou naštěstí dobře. Máte někdo stejnou zkušenost? Z čeho to je? Nějaká chemická reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný