Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Používáte někdo Puella aviváž? Jaký na ni máte názor celkově?
Koupila jsem si vzorky. Zatím jsem vyzkoušela jednu - zelenou - a voní opravdu hezky. Trochu mě teda vyděsilo, když jsem se dočetla, že jedna z vůní prý obsahuje něco, co může porušit plodnost nebo plod v těhotenství, ale údajně (dle výrobce) už je nové složení bez této látky. Tak snad je to tedy pravda.
Případně máte tip na jinou podobnou vůni do prádla?
Ano, používám, ale tohle slyším poprvé, můžu vědět kde jsi to četla??. Voní krásně, ale ta cena ![]()
@Diggy Našla jsem to na jejich FB a na podobném diskuzních fóru na internetu. Ale prý to bylo jen do minulého roku. A jen u červené vůně. Tak snad je vše v pořádku.
A taky někdo psal, že vzorky byly super, ale velké balení potom bylo kvalitou o dost horší. Nemáte s tím zkušenost?
Měla jsem také vzorky a pak si objednala vůně a voní to stejně jako vzorky. Braly si i kolegyně v práci a říkaly že voní krásně 😘
Měla jsem vzorky, zelená mě uchvátila, už mám to největší balení a super, holky v práci si nemůžou vynachválit žlutou.
Ahojky, to mě taky zajímá, máme notoxix domácnost většinou beru značku Klar a Tierra Verde, ale prádlo nevoní, spíš naopak, měsíčně čistím pračku kys. citronovou a nebo octem. Chtěla bych přírodní vůni do prádla, myslím, že díky intenzitě asi není Puella úplně netoxická, co myslíte? 🙏🏼 ☺️️Děkuju
Prosím neobjevily se po použití aviváže někomu pupínky/alergická reakce na kůži/.Dala jsem ještě menší množství aviváže, než se doporučuje. Syn, jeho dcera, já a kolegyně z práce máme stejné pupínky na kůži. Má někdo stejnou reakci. Děkuji za odpověď.
@Marcela937
U nás neobjevili, ale vůbec bych se nedivila, aviváž je hrozně silná, zkusila jsem asi dva vzorky a leží mi to doma, je to tak strašně silně koncentrované, že to vůbec nechci používat ![]()
Místo příjemné vůně, mám doma tak silnou vůni té aviváže, že jsem musela vždycky větrat celý den a bolela mě hlava ![]()
@Cucajz děkuji za odpověď, všechny kolegyně v práci máme vyrážky s Puelly.
@Marcela937 jakou barvu pueli jste měli nebo všechny dělají vyrážku?
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s avivaží puella a automatickým dávkovánim u pračky samsung.. naliju tam 5 ml puelly a ta mi zůstává v zásobníku ![]()
@Marcela937 puelu znám jen z reklamy na Facebooku, ale vůbec se tomu nedivím. Osobně by mě velmi zajímalo složení. Pokud by vás zajímala drogerie, která je opravdu šetrná k pokožce, k životnímu prostředí a nezničí vám spotřebiče, tak mi nezávazně napište
já ji doma používám a jediné čeho lituji, že jsem na ni nepřišla dřív.
Nám se dělají v zásobníku na prášek/aviváž/parfém po použití Puelly tmavě hnědé fleky. Umýt jdou naštěstí dobře. Máte někdo stejnou zkušenost? Z čeho to je? Nějaká chemická reakce?