Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KaCinDa píše:
Já mám problém stejný. Rozleptaná nádržka i rám pračky
Můžu se zeptat, jak to přesně vypadá, jako opravdu rozleptané?
Já teď Puellu používám asi druhý měsíc a máme relativně novou pračku, tak mě to vyděsilo.
Je pravda, že teď řeším, že mám v tom prostoru na aviváž dole nějaké červené fleky, ale nevím, zda už tam byly předtím nebo až po té Puelle, jestli to třeba není po ní
nespojila jsem si to. Musím je zkusit odstranit, zda to půjde - ono se tam bude i blbě dostávat ![]()
Mě to toďka ukáplo na pračku a vyžraný dolík.. jak od sava.
Koupila jsem si vzorky, vyprala v nich snad vše co jsem mohla, protože oblečení fakt krásně vonělo. Vzala jsem si šaty a ponožky, byla jsem celý den v práci a chodidla v ohni. Objevili se mi ještě ten den červené velké pupínky jak od komára, svědily mě lokty a když jsem přišla domů, oteklá chodidla, nárty, velké zarudlé boule a večer už jsem tak tak chodila. Strašná alergická reakce. Tohle by se vůbec nemělo prodávat lidem! Za tu vůni to nestojí a z pračky jen tak olejíček nedostanete. ![]()
@Dixies posílám obrázky. Snad to jde videt. Pračku mám novou. Dávám uzávěr velké lahve 500ml, ale jak jsem měla například prst od té Puely a sahala jsem na pračku, už je to jakoby vyzrane a nejde to dolů ničím ![]()
@KaCinDa píše:
@Dixies posílám obrázky. Snad to jde videt. Pračku mám novou. Dávám uzávěr velké lahve 500ml, ale jak jsem měla například prst od té Puely a sahala jsem na pračku, už je to jakoby vyzrane a nejde to dolů ničím
Neříkám, že to není možné, ale já používám Puellu fakt skoro 2 roky a nic se neděje. Možná hodné dávkuješ
Já mám ( dostanu na narozky nebo vánoce) ty nejmenší lahvičky a z té nakapu 8-10 kapek. Bohatě to stačí. Když dám více, je ta vůně moc agresivní.
@Dixies Je tam jiné dávkování u malé a jiné u velké lahve, ale je to možné. Možná je to tím, že jsem nekapala, ale dávala naplněný uzávěr a od toho jsem vždy měla polité prsty, když jsem to lila do nádobky. Každopádně asi to agresivní bude, když mi to vyžralo lak na pračce. Ale voněla nádherně, to musím uznat ![]()
@aidik můžu se zeptat, jak jste na tom s Puellou v automatickém dávkovači? Mám taky pračku s automatickým dávkováním a mám z toho trochu strach… Ale zase když to tam budu dávat ma každém prani, tak si ji zase pokapu a sežere mi to z venku…
@Lusiesss no blbe, nic jsem nevymyslela. Takze jsem nalila strasne moc a dolila vodou, ale samozrejme se to nepromicha, takze x pracek nic, pak dalsi prevoneny. A spotreba stejne silena. Mam v planu davat proste klasickou davku a trosku vodu, aby me to automaticky proste pustilo… a kolikrat jsem to nakapala vsude mozne a nic jsem neznicila…
Je to toxické, žena tím jen vyprala povlečení a všichni jsme měli oteklé oči ráno, jako po velmi silné alergické reakci. Na obalu produktu chybí složení. V běžném kamenném obchodě se to nesmí prodávat. Přes to vše, žena, zdravotní sestra, stále věří, že jsme měli napuchlé oči od něčeho jiného a prala by v tom dál, protože to všichni na fóru emimino chválí. Nevšimli jste si, že jsou to koupené v chvalozpěvy a že stejné osoby chválí i jié pochybné konkurenční produkty na trhu?! ![]()
@Marcela937 - objevil se otok očí. Jelikož politika společnosti je založená na podvodu a falešné reklamě, jsem ochoten jít do právního sporu s touto společností!
Ja nejsem zaplacena, jsem nadsena. Stejne jako aai 30 lidi, ktere jsem na to privedla. Ale verim, ze slozeni ok uplne nebude…
No když to rozleptalo nálevku kam jsem Puellu dávala a pak rám pračky, tak to bude pěkný sajrajt. Musim říct, že prádlo vonělo krásně. Nechtěla bych ani raději vědět složení.
Ahoj, mám to samé - naleptání pračky
…nové
oleje Puella používám od konce srpna letošního roku
…z vůní jsem byla nejprve nadšená, dlouho vydržely a voněly krásně…
Dávkuju tak, jak mám, přesně podle návodu…takže tím to nebude…vypozorovala jsem ale, že nenaleptává všechny plasty, spíš ty, z kterých se dělá obvodový plášť pračky, takové ty"lesklé" nebo „měkčí“)…vnitřku nádobky na aviváž nic není…
Prostě vám při nalévání nesmí nic ukápnout vedle
…taky to mají v návodu, aby se vyhnuli reklamacím
…ale jak to vypadá uvnitř pračky, jaké tam jsou plasty, to těžko říct… Škoda no…ale za naleptanou pračku mi ty vůně nestojí, přestanu je bohužel používat…