Puella aviváž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19019
17.10.23 07:57
@KaCinDa píše:
Já mám problém stejný. Rozleptaná nádržka i rám pračky :zed:

Můžu se zeptat, jak to přesně vypadá, jako opravdu rozleptané?
Já teď Puellu používám asi druhý měsíc a máme relativně novou pračku, tak mě to vyděsilo.
Je pravda, že teď řeším, že mám v tom prostoru na aviváž dole nějaké červené fleky, ale nevím, zda už tam byly předtím nebo až po té Puelle, jestli to třeba není po ní :nevim: nespojila jsem si to. Musím je zkusit odstranit, zda to půjde - ono se tam bude i blbě dostávat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.23 08:03

Tak to vypadá po Puelle.Nic jiného tam nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
18.10.23 22:12

Mě to toďka ukáplo na pračku a vyžraný dolík.. jak od sava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.23 20:39

NEDOPORUČUJI!

Koupila jsem si vzorky, vyprala v nich snad vše co jsem mohla, protože oblečení fakt krásně vonělo. Vzala jsem si šaty a ponožky, byla jsem celý den v práci a chodidla v ohni. Objevili se mi ještě ten den červené velké pupínky jak od komára, svědily mě lokty a když jsem přišla domů, oteklá chodidla, nárty, velké zarudlé boule a večer už jsem tak tak chodila. Strašná alergická reakce. Tohle by se vůbec nemělo prodávat lidem! Za tu vůni to nestojí a z pračky jen tak olejíček nedostanete. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.10.23 20:08

@Dixies posílám obrázky. Snad to jde videt. Pračku mám novou. Dávám uzávěr velké lahve 500ml, ale jak jsem měla například prst od té Puely a sahala jsem na pračku, už je to jakoby vyzrane a nejde to dolů ničím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19293
25.10.23 20:14
@KaCinDa píše:
@Dixies posílám obrázky. Snad to jde videt. Pračku mám novou. Dávám uzávěr velké lahve 500ml, ale jak jsem měla například prst od té Puely a sahala jsem na pračku, už je to jakoby vyzrane a nejde to dolů ničím :zed:

Neříkám, že to není možné, ale já používám Puellu fakt skoro 2 roky a nic se neděje. Možná hodné dávkuješ :think: Já mám ( dostanu na narozky nebo vánoce) ty nejmenší lahvičky a z té nakapu 8-10 kapek. Bohatě to stačí. Když dám více, je ta vůně moc agresivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.10.23 07:38

@Dixies Je tam jiné dávkování u malé a jiné u velké lahve, ale je to možné. Možná je to tím, že jsem nekapala, ale dávala naplněný uzávěr a od toho jsem vždy měla polité prsty, když jsem to lila do nádobky. Každopádně asi to agresivní bude, když mi to vyžralo lak na pračce. Ale voněla nádherně, to musím uznat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.23 07:58

Voní krásně, ale bude to driák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.10.23 12:34

@aidik můžu se zeptat, jak jste na tom s Puellou v automatickém dávkovači? Mám taky pračku s automatickým dávkováním a mám z toho trochu strach… Ale zase když to tam budu dávat ma každém prani, tak si ji zase pokapu a sežere mi to z venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
30.10.23 12:49

@Lusiesss no blbe, nic jsem nevymyslela. Takze jsem nalila strasne moc a dolila vodou, ale samozrejme se to nepromicha, takze x pracek nic, pak dalsi prevoneny. A spotreba stejne silena. Mam v planu davat proste klasickou davku a trosku vodu, aby me to automaticky proste pustilo… a kolikrat jsem to nakapala vsude mozne a nic jsem neznicila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.23 12:55

Toxická nebezpečná věc.

Je to toxické, žena tím jen vyprala povlečení a všichni jsme měli oteklé oči ráno, jako po velmi silné alergické reakci. Na obalu produktu chybí složení. V běžném kamenném obchodě se to nesmí prodávat. Přes to vše, žena, zdravotní sestra, stále věří, že jsme měli napuchlé oči od něčeho jiného a prala by v tom dál, protože to všichni na fóru emimino chválí. Nevšimli jste si, že jsou to koupené v chvalozpěvy a že stejné osoby chválí i jié pochybné konkurenční produkty na trhu?! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.23 12:57

Otok očí

@Marcela937 - objevil se otok očí. Jelikož politika společnosti je založená na podvodu a falešné reklamě, jsem ochoten jít do právního sporu s touto společností!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
2.11.23 13:30

Ja nejsem zaplacena, jsem nadsena. Stejne jako aai 30 lidi, ktere jsem na to privedla. Ale verim, ze slozeni ok uplne nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.23 13:51

No když to rozleptalo nálevku kam jsem Puellu dávala a pak rám pračky, tak to bude pěkný sajrajt. Musim říct, že prádlo vonělo krásně. Nechtěla bych ani raději vědět složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.23 14:33

Naleptávání pračky

Ahoj, mám to samé - naleptání pračky :,(…nové :( oleje Puella používám od konce srpna letošního roku :nevim:…z vůní jsem byla nejprve nadšená, dlouho vydržely a voněly krásně…
Dávkuju tak, jak mám, přesně podle návodu…takže tím to nebude…vypozorovala jsem ale, že nenaleptává všechny plasty, spíš ty, z kterých se dělá obvodový plášť pračky, takové ty"lesklé" nebo „měkčí“)…vnitřku nádobky na aviváž nic není…
Prostě vám při nalévání nesmí nic ukápnout vedle :roll:…taky to mají v návodu, aby se vyhnuli reklamacím ;)…ale jak to vypadá uvnitř pračky, jaké tam jsou plasty, to těžko říct… Škoda no…ale za naleptanou pračku mi ty vůně nestojí, přestanu je bohužel používat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný