Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Clariss07 píše: Více
porušuješ pravidla webu, toto je nepovolená reklama…
Měli jsme doma vzorečky a upřímně, vůbec ale vůbec mě to neoslovilo, nechápu tu hysterii kolem toho. Vždyť to všechno skoro smrdí na jedno brdo a ne voní, fakt smrdí. To vážně si někdo dá do pračky předražený smradlavý sajrat? A k čemu? Shodou okolností jsem pak jela MHD a tam to nějaká paní zrovna měla na sobě, asi čerstvě vypráno a málem se mi z toho natahovalo, jak to bylo pronikavý…
Nechápu to… raději ušetřit peníze a dát to za kvalitní parfém než nosit hadry po aviváži nebo tomuto komerčnímu parfému do pračky.
Deky a jiné podobné textilie vonime přes esenciální oleje a oděvy jen a jen osobitým parfémem ![]()
Vždyť to složení mají u každého výrobku… nádherný dryjáky co
Kromě toho že to obsahuje jak látky vyloženě kůži a oči poškozující a hořlaviny tak jasně, jsou veganské, žádná chemie a jsou derma testovány 🙄
Díky všem vám co to kupuje si pak ony kupují všechny recenze a ty, který jim umetají cestičky jako tady dTest třeba.
Je to hnus a může to poškodit vás i vaše pračky, nekupujte to!!!🤨
@Moonatko píše: Více
Dneska jsem po výměně pár e-mailů se zamítavým postojem ze strany Puelly, odeslala vše na ČOIku.
Doporučuji všem poškozeným udělat to samý. Jen to chce mít v ruce servisní protokol od autorizovaného servisu.
@Marcela937 mám problém s puellou, hodně mě dráždí v nose i v krku a kůže na ni také reaguje, já ji nepoužívám, ale stačí, když ji má někdo okolo
@Bee44 skvělé, skvělé, skvělé
, že to někdo řeší, já ji nepoužívám, ale dráždí mě i když ji má někdo kolem mě
@Aaan píše: Více
To je nejaka komkurence? Vzdyt v te diskuzi, co tady mas, ani nevis co pouzivaji?
VAROVÁNÍ: Dnes mi opravovali sušičku, kterou nemám ani půl roku. Neuznali mi reklamaci, protože mi PUELLA rozleptala plovák. Stálo mě to 1500 Ķč a bojím se myslet na to, co to dělá s naším tělem, když to rozleptá plast. Nadšení z krásné vůně vystřídalo zděšení. Opravář tvrdil, že se s tím setkává velmi často u sušiček i praček. Prosím o sdílení, na recenzích PUElly mi to smazali. Děkuji
@Breee sice moc krásně voní a vydrží opravdu dlouho. Ale přestala snem ji používat, protože mi „rozleptala“ zásobník na aviváž.
@Tarena znám to od kolegyně z práce, je to stejná vůně a paní mi to potvrdila