Bílé chlupy v obočí

Anonymní
19.1.26 09:34

Bílé chlupy v obočí

Je mi 42 a celkem často mi vyraší bílý chlup v obočí. Mám obočí zničené trháním v mládí, musím denně domalovat tužkou. A ty bílé trhám. Má někdo taky tento problém, že mu obočí šediví? A řešíte to? To stárnutí je hrozné :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
19.1.26 09:44

Můžeš si to obočí barvit, jsou barvy primo na to, jinak nenadelas nic no, je to přirozený proces, kazdy jednou zešediví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.26 09:52

Spíš to chce barvit než trhat, jinak ti tam nic nezbyde. Mně naštěstí nešediví ještě ani vlasy (ťuk, ťuk), evidentně genetický dárek po otci. Nicméně je fakt, že ty známky stárnutí už na těle vidět jsou, je mi 43. Ale chce se z toho nepos. ;)
Najdi kosmetičku, ta ti to obarví a je to ;)

• Citovat
  • Upravit
3009
19.1.26 10:06

Normalni :nevim: Ja (taky 43)mam zatim tu a tam nejaky, oboci mam huste tak skubnu…az toho bude vic, tak uvidim, jestli se mi bude chtit do barveni. Ve vlasech uz sediny taky mam, ale mam je svetlejsi, tak zas az tak nesviti, zatim nebarvim ani ty.
Starnuti me nejak netrapi vzhledove, videt to je ale nijak zvlast mi to nevidi… spis ze treba ze zeme se mi uz vstava hur a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2683
19.1.26 12:39

Mi roste pouze jeden šedý chlup porad dokola :D vytrhnu ho a za nejakou dobu je tam zase.

Zakladatelko, používej barvu na obočí, ja používám, at nemusím denně dobarvovat tuzkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9282
19.1.26 20:22

Nic netrhej a kup si barvu na obočí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie