Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Je to zanícené. Taky nesnáším depilaci voskem. Po jednom zanícení na obličeji mi zůstala nehezká jizva. Jinak klidně i ten aloe gel ti nemusel sednout.
Musíš to nechat zahojit a příště neexperimentuj na tak velké ploše těla.
Ach jo, tyhle věci ať dělá profík. Základ je exofilace dlouho dopředu (jako týdny). Promasírovat tu pokožku.
To co jste chtěla dělat je epilace, nikoli depilace.
1.) pokožka má být napnutá, když trháte
2.) jak dotrháte, je potřeba hned - okamžitě vydezinfikovat
3.) pak odstraňte zbytek vosku. Pokud jste to dělala voskovými pásky… Tak alespoň nějakým olejem
4.) umýt olej čisticím gelem
5.) nechat dýchat (!)
Hlavně ty pupínky prosím nemačkejte.
Počkej, až to zmizí, a už to nedělej. Jestli to nutně potřebuješ, tak zajdi do profi salónu. Mně třeba nikdy nenapadlo si depilovat ruce, stačí mi bohatě nohy. ![]()
Dobry vecer, chtela jsem se zeptat.. mam vsude tmave chloupky po tele.. ruce, hrud, bricho, zada, oblicej, nohy.. opravdu tmave, tak jsem se vcera rozhodla ze si vydepiluji voskem hrudnik, oblicej, ruce, dnes rano se vzbudim a po celym hrudniku a v predlokti a na brade, mam cervene pupinky s bilou cepickou.. mohla bych se zeptat co to je a kdy to zmizi? vypada to opravdu osklive.. a jak tomu po depilaci voskem zamezit? nejake pripravky? mazala jsem se hned po aloe vera gelem, i dnes po vlazne sprse.. nic nemackam nechavam to byt.. nesvedi to, nepali nic.. tak se chci zeptat jak udelat aby depilace byla hladka bez tohoto, nejvic me stve ten hrudnik.. budu rada za jakekoliv rady.. dekuji.