Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě tedy napadl potrat, vzhledem k nechráněným stykům, zkus test, jestli ho máš doma a jinak asi nezbývá než počkat do zítřka.
Taky me to napadlo, ale doufala jsem, ze to nebude ono
test bohuzel nemam takze fakt az zitra
ale dekuju
A co zajet s tím co vypadlo zabaleném v kapesníku na pohotovost.Moje kamarádka potratila, stalo se jí to ve sprše, vzala to a zabalila a jela na pohotovost…
Nevadí že si to spláchla, v nemocnici tě prohlídnou a pokud by to byl potrat, tak to zaručeně poznají. možná to je jen nějakej silnej výtok co se ti tam prostě nahromadil
osobně bych do rána nevydržela a na tu pohotovost zajela, teda pokud to nemáš daleko..
Ja mam MS taky uz od sestinedeli a teda az na pocatek uz pravidelnou a pri kazde MS ze me krome krve a srazene krve (hlavne ke konci MS) padaji bile a naruzovele hrudky, jsou mekke. Ptala jsem se dr. a rekl mi, ze telo se cisti a ze je to OK. Delal mi ster a ten byl poradku.
Tak jsem doktorovi volala a pry jezdit nemusim…je to srazena krev ![]()
Ahoj holky, mám dotaz. S přítelem provozujeme přerušovanou soulož, miminko zrovna neplánujeme, rozhodně se mu ale nebráníme a byli bychom i rádi. Ovulaci sleduji jen podle hlenu, protože jak jsem již řekla, mimi neplánujeme. Tudíž odhaduji, že ovu proběhla před cca 14ti až 12cti dny. Od té doby jsem neměla cigaretu v puse…jsem již 5 let kuřák a ze dne na den mi přestaly cigarety chutnat. Před pár dny, mě začalo bolet břicho, jako bych měla dostat MS. Včera jsem navíc na papíru po použití WC našla jakoby bílé hrudky…výtok je čirý, na papíru mám sice minimálně ale i přesto bílé hrudky. Nic mě nesvědí, nepálí ani nebolí. Začala jsem se těšit, že budu možná těhu, ale ten výtok mě vyděsil…prosím o jakýkoli názor. Děkuji.
@Bára 01 píše:
Ahoj holky, mám dotaz. S přítelem provozujeme přerušovanou soulož, miminko zrovna neplánujeme, rozhodně se mu ale nebráníme a byli bychom i rádi. Ovulaci sleduji jen podle hlenu, protože jak jsem již řekla, mimi neplánujeme. Tudíž odhaduji, že ovu proběhla před cca 14ti až 12cti dny. Od té doby jsem neměla cigaretu v puse…jsem již 5 let kuřák a ze dne na den mi přestaly cigarety chutnat. Před pár dny, mě začalo bolet břicho, jako bych měla dostat MS. Včera jsem navíc na papíru po použití WC našla jakoby bílé hrudky…výtok je čirý, na papíru mám sice minimálně ale i přesto bílé hrudky. Nic mě nesvědí, nepálí ani nebolí. Začala jsem se těšit, že budu možná těhu, ale ten výtok mě vyděsil…prosím o jakýkoli názor. Děkuji.
zajdi si k lékaři
@micelinka píše:
zajdi si k lékaři
Myslíš, že zde není pravděpodobnost těhu?
Troufám si tvrdit, že se jedná o kvasinkovou infekci, která je celkem běžná. BuĎ si zajdi na gyndu nebo si kup Canesten čípky a ta tři dny je klid ![]()
Ahoj holky, radsi anonymne protoze se docela stydim :$ v listopadu jsem porodila miminko. Plne kojim ale i presto jsem tyden po sestinedeli dostala menstruaci. Od te doby jsem uz ale zadnou dalsi nedostala. Rikala jsem si, ze je to asi po porodu rozhozeny a neresila to. V sobotu jsem zacala spinit a mela bolesti na leve strane podbrisku. Dnes jsem normalne krvacela a vecer, kdyz jsem si vyndavala tampon ze me vypadlo neco co vypadalo jako vetsi, bila pecka od melounu s krvavou spickou. Nevydrzim do zitra nez skocim za doktorem, proto se chci zeptat jestli nevite, co to je. S manzelem jsme meli od porodu asi petkrat nechraneny sex. Dekuju