Bílé interiérové dveře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1211
8.1.15 20:34

bílé interiérové dveře

Šly by jste do bílých interiériérových dveří? tak se ptám, protože prý se hodí ke všemu, a mě to přijde nepraktické, ale chci se právě optat, jestli máte či by jste do šli? jo a jedná se o bílé dveře v lesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
8.1.15 20:37

My je máme a jsme spokojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
8.1.15 20:39

Nemáme je teda ovšem v lesku, ale mám lesklou celou kuchyň a bílou obývací stěnu.. Pokud se ptáš na údržbu, tak za mě je lesk hooooodně praktická věc a to mám malé dítě. Stačí jednou za čas přejet clinem na okna a je po otiscích. Na matném nabídku jsou prostě otisky a čmouhy proti světlu vidět pořád a dolů to nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
8.1.15 20:42

@Ballnejka dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
8.1.15 20:49

@gabki my mame matne bile vstupni z chodby (do jedne byt. jednotky v dvougeneracnim dome) a tecou mi z toho nervy. Jak se to trochu osmata tak to nejde uz poradne vycistit, i kdyz teda ty dvere jsou takove porovite. Kdybych kupovala znova tak jdu rozhodne do tmavsich :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
8.1.15 20:53

My mame bilou linku i dvere a dobry. Otisky tolik videt nejsou, cmouhy od jidla jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
8.1.15 21:00

Máme bílé dveře i zárubně, v malém bytě to opticky hodně zvětší prostor. Ale teda lesk se nám nelíbí, máme matné, které splynou s bílou stěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.1.15 21:24

Máme bílé s kovem od firmy Sapeli. Jsou tedy dražší, ale vypadají opravdu luxusně :kytka: Já osobně je volila kvůli perfektní kombinovatelnosti s čímkoliv. Plastová okna jsou taky bílá, tak to mému oku lahodí víc než hnědé. Nemám ráda kombinace hnědé dveře, jinak hnědá plovoučka, jiný obývák a nedejbože ještě s dalším dekorem dřeva v kuchyni :roll: Brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.1.15 21:38

Máme bílé dveře a jsou super, údržba stejná jako na tmavých. Ale máme jakoby imitaci dřeva takže nejsou lesklé. Jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
8.1.15 21:43

Naši mají bílé dveře, vždycky měli bílé dveře a vypadá to dobře, je to nenápadné a nerušivé (pokud teda neplánuješ výrazně barevnou výmalbu ;) )

A k tomu lesku - sousedka má kombinovanou kuchyň - nahoře bílý lesk, dole tmavší dřevo (mat) a je z toho nešťastná, že ten mat se mnohem hůř čistí od dětských otisků, že si měla dát lesk i dolů, ten se čistí lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.1.15 22:01

Taky máme dveře bílý mat, i obrubně a pohoda. Spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
8.1.15 22:07

@Koty Taky jsme měli bílé Sapeli. Ale měly rýhování dřeva, takže se tam ledasco ztratilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
8.1.15 22:10

V lesku jsme měli bílou kuchyň a byla super. Podnájemníci si na ní taky nestěžují. Měli jsme i bílou lesklou pracovní desku a jídelní stůl. To už tak super nebylo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
8.1.15 22:12
@zrcadlo píše:
Máme bílé dveře i zárubně, v malém bytě to opticky hodně zvětší prostor. Ale teda lesk se nám nelíbí, máme matné, které splynou s bílou stěnou.

Máme to úplně stejně a nepřijdou mi nepraktické :nevim: Máme i bílou kuchyň bez úchytek (skříňky i obklad), tam je to už s tou praktičností malinko horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
8.1.15 22:26

Taky mame bile dvere i futra, k tomu 2 male deti a nemenila bych. Jsme spokojeni. Je to nerusive, hodi se ke vsemu a u nas tim padem vic vynikne podlaha, coz jsme chteli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí