Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Šly by jste do bílých interiériérových dveří? tak se ptám, protože prý se hodí ke všemu, a mě to přijde nepraktické, ale chci se právě optat, jestli máte či by jste do šli? jo a jedná se o bílé dveře v lesku.
Nemáme je teda ovšem v lesku, ale mám lesklou celou kuchyň a bílou obývací stěnu.. Pokud se ptáš na údržbu, tak za mě je lesk hooooodně praktická věc a to mám malé dítě. Stačí jednou za čas přejet clinem na okna a je po otiscích. Na matném nabídku jsou prostě otisky a čmouhy proti světlu vidět pořád a dolů to nejde..
@gabki my mame matne bile vstupni z chodby (do jedne byt. jednotky v dvougeneracnim dome) a tecou mi z toho nervy. Jak se to trochu osmata tak to nejde uz poradne vycistit, i kdyz teda ty dvere jsou takove porovite. Kdybych kupovala znova tak jdu rozhodne do tmavsich ![]()
My mame bilou linku i dvere a dobry. Otisky tolik videt nejsou, cmouhy od jidla jo ![]()
Máme bílé dveře i zárubně, v malém bytě to opticky hodně zvětší prostor. Ale teda lesk se nám nelíbí, máme matné, které splynou s bílou stěnou.
Máme bílé s kovem od firmy Sapeli. Jsou tedy dražší, ale vypadají opravdu luxusně
Já osobně je volila kvůli perfektní kombinovatelnosti s čímkoliv. Plastová okna jsou taky bílá, tak to mému oku lahodí víc než hnědé. Nemám ráda kombinace hnědé dveře, jinak hnědá plovoučka, jiný obývák a nedejbože ještě s dalším dekorem dřeva v kuchyni
Brrrrr
Máme bílé dveře a jsou super, údržba stejná jako na tmavých. Ale máme jakoby imitaci dřeva takže nejsou lesklé. Jsem spokojená.
Naši mají bílé dveře, vždycky měli bílé dveře a vypadá to dobře, je to nenápadné a nerušivé (pokud teda neplánuješ výrazně barevnou výmalbu
)
A k tomu lesku - sousedka má kombinovanou kuchyň - nahoře bílý lesk, dole tmavší dřevo (mat) a je z toho nešťastná, že ten mat se mnohem hůř čistí od dětských otisků, že si měla dát lesk i dolů, ten se čistí lépe.
@Koty Taky jsme měli bílé Sapeli. Ale měly rýhování dřeva, takže se tam ledasco ztratilo.
V lesku jsme měli bílou kuchyň a byla super. Podnájemníci si na ní taky nestěžují. Měli jsme i bílou lesklou pracovní desku a jídelní stůl. To už tak super nebylo. ![]()
@zrcadlo píše:
Máme bílé dveře i zárubně, v malém bytě to opticky hodně zvětší prostor. Ale teda lesk se nám nelíbí, máme matné, které splynou s bílou stěnou.
Máme to úplně stejně a nepřijdou mi nepraktické
Máme i bílou kuchyň bez úchytek (skříňky i obklad), tam je to už s tou praktičností malinko horší ![]()
Taky mame bile dvere i futra, k tomu 2 male deti a nemenila bych. Jsme spokojeni. Je to nerusive, hodi se ke vsemu a u nas tim padem vic vynikne podlaha, coz jsme chteli. ![]()