Bílé interiérové dveře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16231
8.1.15 22:33
@Fikta píše:
Máme to úplně stejně a nepřijdou mi nepraktické :nevim: Máme i bílou kuchyň bez úchytek (skříňky i obklad), tam je to už s tou praktičností malinko horší :D

Ale já o nepraktičnosti nic nepsala, to ses asi uklikla, já naopak píšu, že to opticky zvětšuje prostor, nám bílá vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
8.1.15 22:39

@zrcadlo jsem to napsala blbě, nemělo to být v jedné větě. Vím, že o praktičnosti jsi nic nepsala. Nám to taky vyhovuje ;) To o praktičnosti byla odpověď na dotaz zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
8.1.15 22:43
@Fikta píše:
@zrcadlo jsem to napsala blbě, nemělo to být v jedné větě. Vím, že o praktičnosti jsi nic nepsala. Nám to taky vyhovuje ;) To o praktičnosti byla odpověď na dotaz zakladatelky.

Aha, ok, já totiž na bílou taky nedám dopustit, třeba v obýváku na bílém nábytku není vůbec vidět prach, na tmavém konferenčním stolku je vidět všechno. Ve velkých prostorech bych volila jinak, ale v malém bytě je bílá skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
8.1.15 23:40
@gabki píše: Šly by jste do bílých interiériérových dveří? tak se ptám, protože prý se hodí ke všemu, a mě to přijde nepraktické, ale chci se právě optat, jestli máte či by jste do šli? jo a jedná se o bílé dveře v lesku.

Máme je, a je to asi to nejlepší, co si umím představit. Máme bílá okna, takže se to nebije, většinu stěn momentálně také na bílo.
Nedávno jsme koukali na jeden „luxusní“ byt v novostavbě v Praze.. Okna hliník, podlaha něco, dveře něco jiného, madla na zábradlí také něco jiného.. 8o Tak jsem si jen v duchu počítala, kolik by stála výměna dvěří, atd.. aby se na to aspoň dalo koukat.
Dnešní doba se vyznačuje velkou dávkou nevkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí