Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, čirou náhodou jsem narazila na tuto hračku http://www.maxikovy-hracky.cz/…libo-cervena a moc se mi líbí. Už jsem i zhlédla pár videí na you tube myslím si, že by to děti mohlo bavit, ale ta cena mi přijde celkem vysoká. Máte to někdo, líbí se vám to? Koupili by jste to dětem? Děkuji za vaše názory ![]()
Ahoj, tak ja osobne bych to za tu cenu nekoupila
.
Mam tedy 3/letou dcerku. A docela paradne si vystaci s kosem na pradlo. Take si do nej vleze a dela blbosti, nebo si ho da pres sebe, jako psi budou…
Ahoj, já na to narazila dneska v časopise:-) Máte to někdo? Jak dlouho to děcka bavilo a má to nějakou nosnost?
Díky
@Klarindas
Jak se na to dívám, tak za ty peníze bych to nekoupila…kousek plastu. ![]()
Měli jsme to doma půjčené z rané péče. Syna to moc bavilo. Vydržel si s tím hrát dlouho. Ale za tu cenu nevím jestli bych to koupila.
Já mám v plánu koupit k Vánocům. Budu potřebovat 2×. Tak snad to nebudou úplně vyhozené peníze. Recenzí moc není.
Cena je teda poměrně vysoká, ale relativně. Těch blbovin co si holky nosí od babiček pomalu obden domů a druhý den skončí v popelnici, protože se rozpadnou. Stojí to třeba 30 kč, jenže 2× do týdne. Ale babičky si říct nedají ![]()
@Klarindas
Měli jsme to kolem jeho dvou let. Se synem jezdím i na pobyty s rp a tam biliba využívají hodně a různě staré, nemocné i zdravé děti. Nevím tedy tu nosnost, ale blbly na tom i děti 11-12 a v pohodě.