Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo má oblíbené ANGRY BIRDS, tak budou plyšový v Bille za nálepky (klasika 1 nálepka za 200.-) - akce bude od 12.3. do 10.6.. Buď za 15 nálepek + doplatek 199.90 Kč nebo za 20 nálepek + doplatek 49.90 Kč
Hmmm… tak to budou děti nadšené
Raději to doma ještě nebudu říkat ![]()
Já vám něco pěknýho pošlu abyste pochopili
![]()
to bylo denně si vzala plyšáka ta menší a šla spát ![]()
Taky už jsem koukala, no pořád lepší než minule. těch 20 se nasbírá, no je mě jasný že malá bude chtít červeného, barvy nic moc ![]()
Se obávám, že budou chtít všechny
a 100% i prase
Fanoušky Angry birds jsou už dlouho
Do Billy nakupovat chodím často a máma taky
Ovoce a zeleninu tenkrát nasbíraly téměř všechny, ale ta akce trvala dlouho. Minule z těch zvířat chtěl syn psa a dcera koně, to jim stačilo. Už jsme pak přestali sbírat ![]()
U nás máme z bile prasátko a oslíka bor 30 známek ted je to jen za 20cet?
kde jsou obrázky?
@Marry11 já dostala v bille ten jejich časopis a tam jsou obrázky ![]()
Tak doufám, že se příští týden vyhrabu jít ven
starší je po nachlazení už je tedy zdravá ale tahat ji ven kvůi tomu nebudu vyčkám v letáku nic jen že se vyklubou ![]()
No tak to doufam, ze budu stihat chodit do albosu pro zviratka kdyz uz sem zacala a jeste do bille pro dalsi zviratka
hlavne abych naty nakupy mela dostatek penez ![]()
No koukám, že angy birds nejsou zadara ![]()
20 nálepek + pade doplatit ![]()
Psala jsem v úvodu, že jsou za doplatek 50 Kč, ale zase jen za 20 nalepených známek. Minule byly plyšáčci za 30 nálepek. Tato varianta se mi líbí víc. Doufám, že zvládeneme nasbírat všechny. Ze všech předešlých se nám podařilo vždy 6 kousků, tak těď bychom jich mohli získat všech 8:-) Už se moc těším, až je uvidím zítra naživo ![]()
Já za sebe musím říct, že plyšáci se mi líbí mnohem víc, než nějaké kartičky a kuličky, atd. To po chvilce vždy poztrácí nebo zahodí. A to ani nemluvím o těch zvířátkách z Alberta, to je opravdu hrůza, to nestojí ani za 5kč. Jen zvířátka s mluvítkem nám zůstaly, s těmi je docela legrace. A s plyšáky můžeme dělat plyšákovou válku ![]()