Bílý vodový výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
22.5.12 11:25

A sexovala jsi při braní antibiotik? Ta totiž snižují funkci antikoncepce. A zánět to taky může být, i když jsi ho měla, dělal ti dr. stěry, aby jsi neměla nějakýho streptokoka. Mě to taky zlobilo, když jsem měla asi 18 a byl to streptokok a nakonec mě vyléčila až jiná dr. a po pěti letech byl pokoj. A jak radí holky, zkus Rosalgin, nebo by ti mohla pomoct sedací lázeň ve slabém rozroku hypermanganu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 12:29
@Very18 píše:
Ale já nejsem těhotná. Teda snad… :think:

ještě mě teda napadá že já v těhu zaváděla jednou týdně VitagynC je to krém který vyrovnává PH. Je sice dražší ale je dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bexi
15.6.12 16:17

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jak to nakonec dopadlo. Trpím teď stejným problémem a také jsem brala antibiotika.

Dík za odpověď ;)

• Citovat
  • Upravit
87
31.7.12 22:26

BEXI- ahojky, promiň že píšu až tak pozdě, dříve jsem se sem nedostala. No těhotná jsem nebyla :) ALe ani to nebyl zánět nebo nic takového. Výtok asi za tři dny sám odezněl… Tak nevím co a proč to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.7.13 13:09

Canesten

Ahoj, prosím můžu se zeptat, je mi 14 a mám už asi rok bílý výtok z pochvy bez zápachu, bez svědění, bez pálení… A stydím se jít do lékarny pro Canesten, který jsem objevila na internetu, má i dobré recenze a píšou, že je bez předpisu. Bude se mě lékarník na něco ptát? Budu muset neco podepisovat? Nebo stačí říct prostě jen, že chci Canesten a on mi ho hned za nějakych tech asi 200 kč rovnou dá? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.10.23 19:27

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Mám teď asi týden problém s výtokem, nejdříve byl hustý, myslela jsem si že to mám ovulaci, jenže pak se začal různě zbarvovat. Nejdřív to byl bílý, pak narůžovělý a teď tekutý skoro až žluto-hnědý, začala mě svědit. Na vyšetření jsem byla a doktorka mi nenašla nic. Můžete mi někdo poradit, co by to mohlo být? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
16.10.23 19:55

Jinou doktorku, která udělá stěr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.10.23 20:13

@Okta zkusím teda jinou a uvidím, fakt už si nevím rady