Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A sexovala jsi při braní antibiotik? Ta totiž snižují funkci antikoncepce. A zánět to taky může být, i když jsi ho měla, dělal ti dr. stěry, aby jsi neměla nějakýho streptokoka. Mě to taky zlobilo, když jsem měla asi 18 a byl to streptokok a nakonec mě vyléčila až jiná dr. a po pěti letech byl pokoj. A jak radí holky, zkus Rosalgin, nebo by ti mohla pomoct sedací lázeň ve slabém rozroku hypermanganu
@Very18 píše:
Ale já nejsem těhotná. Teda snad…
ještě mě teda napadá že já v těhu zaváděla jednou týdně VitagynC je to krém který vyrovnává PH. Je sice dražší ale je dobrej
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jak to nakonec dopadlo. Trpím teď stejným problémem a také jsem brala antibiotika.
Dík za odpověď ![]()
BEXI- ahojky, promiň že píšu až tak pozdě, dříve jsem se sem nedostala. No těhotná jsem nebyla
ALe ani to nebyl zánět nebo nic takového. Výtok asi za tři dny sám odezněl… Tak nevím co a proč to bylo…
Ahoj, prosím můžu se zeptat, je mi 14 a mám už asi rok bílý výtok z pochvy bez zápachu, bez svědění, bez pálení… A stydím se jít do lékarny pro Canesten, který jsem objevila na internetu, má i dobré recenze a píšou, že je bez předpisu. Bude se mě lékarník na něco ptát? Budu muset neco podepisovat? Nebo stačí říct prostě jen, že chci Canesten a on mi ho hned za nějakych tech asi 200 kč rovnou dá? Děkuju
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Mám teď asi týden problém s výtokem, nejdříve byl hustý, myslela jsem si že to mám ovulaci, jenže pak se začal různě zbarvovat. Nejdřív to byl bílý, pak narůžovělý a teď tekutý skoro až žluto-hnědý, začala mě svědit. Na vyšetření jsem byla a doktorka mi nenašla nic. Můžete mi někdo poradit, co by to mohlo být? ![]()