Bílý vodový výtok

87
22.5.12 09:42

Bílý vodový výtok

Dobrý den,
už týden mě trápí naprosto vodový bílý výtok. Někdy je skoro čirý. Ale stále je vodový a je ho poměrně dost. Antikoncepci beru. Je mi 19 let. Výtok je bez zápachu, není ani nažloutlý, ani nazelenalý- infekci nebo zánět už jsem měla, tak bych to nejspíš poznala. Tohle na nic takového nevypadá. Sice to občas trošku zasvědí, ale řekla bych, že to je tou přílišnou vlhkostí. Jinak to nesvědí, nepálí, problémy s močí nemám… Nevíte prosím, z čeho by to mohlo být? Celý den mám mokré kalhotky, někdy musím použít i intimku… Moc mě to trápí…
Předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
22.5.12 09:44

Těžko říct. Když tě to tak trápí tak upaluj na gyndu, tam ti nejspíš řeknou víc, než my tady od stolu.

• Citovat
  • Upravit
87
22.5.12 09:49

No já se tam ještě aspoň týden nedostanu… Proto jsem se zkusila zeptat tady, jestli to některá nezná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 09:51

já mám tenhle výtok teď…ale jsem těhule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.5.12 09:51
@Very18 píše:
No já se tam ještě aspoň týden nedostanu… Proto jsem se zkusila zeptat tady, jestli to některá nezná…

Znám může, ale může to mít uplně jinou příčinu, než je třeba ta tvoje.
Jako první pomoc bych zkusila rosalginový výplac ttřeba a laktobacily a pak uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
22.5.12 09:52
@La kofola píše:
Znám může, ale může to mít uplně jinou příčinu, než je třeba ta tvoje.
Jako první pomoc bych zkusila rosalginový výplac ttřeba a laktobacily a pak uvidíš.

teď jsem to chtěla napsat…a nebo koupit v lékárně Jenamazol…může to být nějaký druh kvasinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
22.5.12 09:54

Jojo znám,důvěrně. Na gyndě jsem byla kvůli roční prohlídce a kdyby mi doktor neřekl,že mám výtok,tak bych si skoro myslela,že je to normalní. Pořád ze mě něco teče. Dal mi Klion D tablety na zavádění-nepomohlo. Koupila jsem si v lékárně za 250Kč z reklamy Canesten tu globuli na zavedení + mastičku,která mi kdysi pomáhala,no a zase nic. Je též vodový,někdy mám pocit,že jsem to dostala,ale je to jen výtok,teď už i bělavý,ale bez zápachu. No rada raději běž na gyndu,ale ani já nemohu říct,že to na 100% zabralo. Intimek mám doma,že bych mohla tapetovat. V podstatě je využiju celoměsíčně,nejdřív 10 dní spolu s tamponem a zbytek na tyto problémy. Už se tam chystám 14 dní,ale dokopat se tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.12 09:55

:D Taky jsem na internetu našla k tomuhle výtoku spíš příčinu těhotenství..
Ale nestraš :D Beru antibiotika..
Jaký je to ten výplach?? Jenamazol už jsem zkoušela. Ale kvasinky to nejsou, těma už jsem si párkrát prošla a poznala bych je stoprocentně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 10:03
@Very18 píše: :D Taky jsem na internetu našla k tomuhle výtoku spíš příčinu těhotenství..
Ale nestraš :D Beru antibiotika..
Jaký je to ten výplach?? Jenamazol už jsem zkoušela. Ale kvasinky to nejsou, těma už jsem si párkrát prošla a poznala bych je stoprocentně… :think:

tak zkus ten výplach a hlavně ty laktobacily…to máš 100% z antibiotik, taky mám na ně alergii gynekologického typu
Ten výplach se jmenuje Rosalgin a je prý dobrej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.12 10:09

ALe to né. Já ty antibiotika beru teprve tři dny… Výtok už mám přes týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 10:22
@Very18 píše:
ALe to né. Já ty antibiotika beru teprve tři dny… Výtok už mám přes týden..

aha…no tak zkus ten výplach. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
22.5.12 10:49

Ahoj, trpela jsem tim vytokem cele tehotenstvi, udelali mi x-vyteru, vse ok. Mudr mi na to dal globule Natrium tetraboricum-jsou neskodne, pomahaji udrzet vhodne pH. Me pomohly a jsou volne prodejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.12 11:06

Ale já nejsem těhotná. Teda snad… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.5.12 11:25

A sexovala jsi při braní antibiotik? Ta totiž snižují funkci antikoncepce. A zánět to taky může být, i když jsi ho měla, dělal ti dr. stěry, aby jsi neměla nějakýho streptokoka. Mě to taky zlobilo, když jsem měla asi 18 a byl to streptokok a nakonec mě vyléčila až jiná dr. a po pěti letech byl pokoj. A jak radí holky, zkus Rosalgin, nebo by ti mohla pomoct sedací lázeň ve slabém rozroku hypermanganu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 12:29
@Very18 píše:
Ale já nejsem těhotná. Teda snad… :think:

ještě mě teda napadá že já v těhu zaváděla jednou týdně VitagynC je to krém který vyrovnává PH. Je sice dražší ale je dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí