Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano je pravděpodobné že se zadařilo ale něco bylo špatně a tak to odešlo takhle hned…normálně se můžete snažit hned dál. Zajize to pomalu každá druhá a většinou ani nemají spozdeni MS a kdyby netestovali ještě před termínem MS tak o tom ani neví…většina z nich dříve nebo později otehotni
Stalo se mi to během roku čtyřikrát, někomu se zadaří hned následující cyklus, někomu bohužel ne. Patřím do té druhé skupiny a bojuji dále. To nemusí být tvůj případ, takže se klidně můžete snažit dále 🙂
Taky sem z toho byla v šoku když se mi to stalo ….dokud jsem neprojížděla diskuze tady tak sem si říkala proč se to stalo mě když okolo všichni hned těhotni a i ja sama při prvním tehu neměla problém …začala jsem si víc všímat a četla články tady nebo různá vlákna na instagramu atd a vidím ze je to opravdu tak ze zkušenost ma skoro každá 2 žena …ted se snažím myslet pozitivně budu doufat že příště už to vyjde ale budu počítat i s variantou ze to vyjít nemusí …držím palce ať vám to vyjde co nejdřív 🍀 🍀
@Sisi 14 taky moc držím palce a budu ráda, když dáte vědět, jak jste dopadla
Sice se snažíme necelý půl rok, ale ta psychika je mocná čarodějka a po této zkušenosti to bude trošku náročnější se hodit do pohody ![]()
@Anonymní píše: Více
My se snažili skoro rok pak biochemické a bohužel celý ten rok me sužovali jiné zdravotní problémy a díky tomu ted čekáme než se dozvím verdikt jestli něco najdou nebo ne a budeme se moct dál snažit
doufám ze mam před sebou “poslední “ MS 🙈 😁
Jo psychika je proste masakr no 🙈 🙈 sama se snažím se ted psychicky hodně dat do klidu ale mam s tím občas problémy 🙈 osobně si chci najít dobrého psychoterapeuta abych mela nějakou vrbu i v případě kdyby nás čekal další rok kdy by se nepodařilo 🙈
@Sisi 14 píše: Více
A já už tady fňukám po necelým půl roku, tak moc držím palce ať jste zdr. v pořádku. Ono to půjde, jen každý má na to svůj čas, někomu to jde ihned a někdo si na to počká i pár let. Ale upřímně, to čékaní? Vůbec jsem netušila, že to může tak dlouho trvat, ve 20ti jsem si myslela, že ženská otěhotnění po jednom nechráněném sexu a rychle jsem se z toho snu taky probudila
![]()
Ano, stalo, je to velmi časté a na dalsi otěhotnění to nema vliv.
@Anonymní píše: Více
Děkuji
…budu i vám držet palce 🍀 a myslím ze každá z nás si proste přeje aby to vyšlo hned takže když to nejde hned už nám v hlavě začne klíčit ta myšlenka ze něco není v pořádku ale často proste musíme počkat na ten správný moment jak píšete ![]()
Také jsem měla biochemické a hned dva týdny poté jsem otěhotněla - vše v pořádku, dcera už má 4 roky ❤️
Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat, zda některá z vás nemá zkušenosti s biochemkem. Tento měsíc jsem měla 6 dní zpožděnou MS, těsně před plánovanou MS jsem se necítila a řekla si, že zkusím TT a tam malinký duch, další den také (bylo testováno MamaTestem). Holky mě tady potvrdily v diskuzi, že je to skoro pozitivní, jenže další den už šnehovo bílo a pak už jen nafouklé břicho, později silné bolesti prsou a následovala MS. Vidím i že ze mě jdou vlákna ze sliznice (pardon, pokud to popisuju blbě). Tak se chci zeptat, zda nedošlo k biochemickému těhotenství? Otěhotněli jste pak? Snažíme se s partnerem teprve od října minulého roku, z toho ted v prosinci to bylo více intenzivně než jindy, tak jsem měla naději.
Moc všem děkuju za příběhy.
Anna