Biolit plus do elektřiny 2v1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
14.8.13 07:05
@budi píše:
Sítě to možná vyřeší v bytě…
ale osobně si to v domku se zahradou nedokážu představit. My ráno otevřeme na terasu a nezavřeme to do večera… a buzerovat 2,5leté dítě zhruba 150× za den, že za sebou ty dveře nezavřelo – na to fakt nemám a ani nechci taková matka být… (a buzerovat manžela - to už vůbec ne)
Takže u nás vyhrála ta věc do zásuvky. Vystačí mi jeden kus na celý jeden rok, takže ca. 160,–Kč na rok. Síť do jednoho okna stojí řádově víc, my máme v domě těch oken opravdu hodně a mám je ráda otevřené…Podle mě se ta chemie musí používat hodně, hodně, HODNĚ s rozumem. takže dát jen na chvilku, když dovnitř naletí hodně much, nechat je vychcípat a zase to vytáhnout. Jsou dny (i týdny), kdy to vůbec není potřeba.
Jo a taková plácačka na mouchy - to je skutečná ekologie a úspora peněz! Tím chci říct, že jedna moucha mi vrásky nedělá, dvě-tři zabiju plácačkou a do zásuvky tu věc dávám, až kdy je jich vevnitř hodně.

A co týrání zvířátek…??? To ti NIC neříká..??? Jak by bylo Tobě, kdybych tě plácla plácačkou? Nebo hubila chemií..??? :pocitac: :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
14.8.13 07:08

Asi je fakt rozdíl kde a v čem člověk bydlí…v baráku s terasou nebo v bytě v nižších patrech to je problém…já bydlím v 5. patře…komáři, ani mouchy tu takřka nejsou a ty sítě nám fungují na 1*…ale v baráku, kde se lítá francouzským oknem na zahradu..??? Tam holt chemii…

• Citovat
  • Upravit
4099
14.8.13 07:53
@Jitka1976 píše:
A co týrání zvířátek…??? To ti NIC neříká..??? Jak by bylo Tobě, kdybych tě plácla plácačkou? Nebo hubila chemií..??? :pocitac: :jazyk: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
jojo, jsem tyran největšího kalibru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.13 07:58
@budi píše:
no přesně. já hlavně nechápu, že by to mělo být v jedné místnosti. u nás stačí jedna zásuvka na dvě patra většího domu

taky jsme měli jen jeden a otevřený celý byt 100 m2 a zvládlo to všechno. V jedné místnosti si to neumím představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
14.8.13 08:43

Hrr pak nemam byt na toho nasrana nemame ani 60m2 a zabedneno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
14.8.13 13:08

Hlavne pres site se moc ucinne nevyvetra. kdyz je zima, tak nto tolik neva, alej byla ta vedra a bylo potreba na noc mit oprAVDU VSECHNO DOKORAN A JESTE PRuvan, tak by asi vadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný