Biome Acnego? Harmonelo probiotika?

Anonymní
2.9.23 00:11

Biome Acnego? Harmonelo probiotika?

Dobrý den, už několik let (5) bojuji s akné, „krupička“ po celém obličeji + hnisavé velké boláky totéž. Vyzkoušela jsem opravdu od A do Z (kosmetičky, doktory, všemožné vodičky/masti na předpis, chemické peelingy, změna stravy apod.) Nic nepomohlo a i moje doktorka si neví rady, navrhla mi tedy poslední možnost a to retionidy. Bohužel, ty brát nechci protože jsou to už opravdu drsné léky, které způsobují mizení mazu v těle jako jsou klouby, sliznice, kůže atd. Prostě spouusty vedlejších účinků a musí se k nim brát i antikoncepce. Vím, že teď letí dost probiotika na tuhle problematiku, především od značky Harmonelo. Problém je že stojí 3,5k. Za tu dobu co tyto problémy řeším jsem do toho investovala hromady a hromady peněz a už se znovu spálit nechci. Moje kosmetička mi řekla, že probiotika opravdu na akné můžou pomoct ale že konkrétné tato značka je příliš předražená. Tak jsem hledala a našla jsem probiotika Acnego od značky Biome. Máte s tím někdo zkušenost? Našla jsem jen samé pozitivní recenze a tak mi na tom něco nehraje. Popřípadě nějaká jiná doporučení? Za každou odpověď budu moc vděčná, už si opravdu nevím rady :((

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
2.9.23 07:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, už několik let (5) bojuji s akné, „krupička“ po celém obličeji + hnisavé velké boláky totéž. Vyzkoušela jsem opravdu od A do Z (kosmetičky, doktory, všemožné vodičky/masti na předpis, chemické peelingy, změna stravy apod.) Nic nepomohlo a i moje doktorka si neví rady, navrhla mi tedy poslední možnost a to retionidy. Bohužel, ty brát nechci protože jsou to už opravdu drsné léky, které způsobují mizení mazu v těle jako jsou klouby, sliznice, kůže atd. Prostě spouusty vedlejších účinků a musí se k nim brát i antikoncepce. Vím, že teď letí dost probiotika na tuhle problematiku, především od značky Harmonelo. Problém je že stojí 3,5k. Za tu dobu co tyto problémy řeším jsem do toho investovala hromady a hromady peněz a už se znovu spálit nechci. Moje kosmetička mi řekla, že probiotika opravdu na akné můžou pomoct ale že konkrétné tato značka je příliš předražená. Tak jsem hledala a našla jsem probiotika Acnego od značky Biome. Máte s tím někdo zkušenost? Našla jsem jen samé pozitivní recenze a tak mi na tom něco nehraje.Popřípadě nějaká jiná doporučení? Za každou odpověď budu moc vděčná, už si opravdu nevím rady :((

Je mi líto, že tě akné tolik trápí, bohužel s tím asi moc dělat nelze, když dosud nic nepomohlo. Já třeba viděla reklamy na levandulovou vodu Ina Essentials a taky - samé skvělé recenze, co sice připouštějí, že vůně není nic moc, ale jinak je to dokonalý zázrak… no, není. Je to přírodní kosmetika, asi kvalitní, ale zázrak se nekonal. Podívej se někdy na fotky některých hollywoodských celebrit bez makeupu. Taky trpí na akné a když s tím neumí nic udělat ani oni s nejlepšími kosmetickými prostředky na světě, tak běžný člověk nemá šanci. :nevim:
A na Harmonelo si dej bacha, to je pyramidový prodej, koupíš si flašku a za chvíli tě budou lákat, ať zkusíš sama „podnikat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
2.9.23 08:21

Je mi líto, jaké máš potíže :hug:
Harmonelo je skutečně MLM (jako spousta dalších firem), ale určitě nikoho nenutí k podnikání :nevim:
Jejich pribiotika mají dobré ohlasy a skutečně reší i pleť a akné (kůži celkově, atopický ekzém atd)..
Každého věc, pro co se rozhodne.
My doma užíváme celá rodina už několik měsíců a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.9.23 15:24

Dobrý den,

pokud budete mít zájem, ozvěte se mi do soukromé zprávy, ráda poradím. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
25.9.23 12:56

Dobrý den, já bych zkusila produkt H2 Infuse, je to prášek, který se přidává do krémů na bázi vody a dělají se z toho masky a doplnit vitaminy H2 Forte. Je to celkem novinka, nicméně podložená studiemi, pokud jste vyzkoušela všechno možné, mohl by molekulární vodík pomoct :) Mi na imunitu jejich produkty zabírají skvěle.

• Citovat
  • Upravit
84
14.7.24 10:51

Mně acne go moc pomohlo, celá sada. S obchodem jsem byla spokojená a výsledek byl znát tak po pár týdnech/měsíci. Ale hned jak jsem to přestala všechno dohromady aplikovat zase se vrátilo. Je super že mají i tabletky, chce to podpořit i zevnitř. A mělo by to být přírodní. Za mě nejlepší sada co jsem měla na akné, ale nevyléčí ho to, pokud je nějaké silnější a hlavně hormonální. Jinak recenze mají určitě nějak podmáznuté :D Taky akné mám už x let a jediné kdy mi fakt téměř zmizelo byla HA na akné (už nevím jak se jmenovala), ale jsou to srajdy a když se vysadí tak se vrátí, takže to nenil řešení. Pak mi kamarádka poradila takové bláto, dá se ušní tyčinkou na pupínek a druhý den je ta hnusná pokožní boule téměř pryč - Mario Badescu. To je za mě taky velká záchrana. Sice stojí asi 500 ale fakt je to super záchrana. Musíme to vydržet a počkat. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek