Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hezký den všem, máte někdo informaci o tom, že biooo.cz končí?
Podle recenzí na Heurece a reakcí na FB nedodali zaplacené objednávky a komunikace prakticky žádná. Chtěl jsem si objednat na dovolenou nějakou kosmetiku ![]()
To stejné na wolfnation, před Vánoci jsem platila téméř 1500 Kč, nepřišlo mi nic. Psala jsem jim každý týden - vždy, že to vyřeší, pošlou peníze. NIC NEPOSLALI, pan D. mi takové emaily psal pořád, že se vše vyřeší a NIC, podlě mě to krachlo. Takže doufám, že si penízky od určitě více lidí taky užil. 🙄
@z.pepa píše: Více
Tak si to objednej s osobním odběrem anebo na dobírku a máš to, ne? Raději si doplať necelých 40 Kč, ale neriskuješ, že zaplatíš a nedostaneš nic.
@jege
Já to kdyžtak objednám jinde, spíš mě zajímá, jestli o tom někdo něco neví.
Nakupuju u nich tak 1× max. 2× do roka, mrzelo by mě kdyby skončili, mají produkty, které jinde nemají.
Jenže teď mají ten e-shop úplně vybílenej, SPF mají cca 20 položek a to včetně vzorků.
14 dni zpatky psali na FB, ze meli nejake problemy se zmenou skladovych a logistickych procesu. Pry uz to opravili a postupne zacnou fungovat normalne. Mne vyridili reklamaci normalne, i jsem se dovolala na zakaznickou linku v pohode, v kamennem obchode maji ale dost proridle regaly, tak uvidime.
to jsem měla ráda, netušila jsem, že mají problémy, ale je fakt, že produkty co od nich beru, beru teď z Notina levněji ![]()
Nekončí, normálně funguje.
Ale nikdy jsem si tam nic neobjednala, vždy jsem sehnala na jiné stránce a i levněji. A že nemají ty produkty jinde? Třeba takový purobio kosmetika, Madara, lavera a jiné mají i u nás v jiných e-shopech, případně se dá sehnat ze zahraničích obchodů ![]()
@Qwerty987 píše: Více
Notino má neustále nějaké kauzy. Je levnější, ale asi by mi to za to nestálo.
@Serpentini píše: Více
Jaké kauzy myslíš? Mě vždy zboží dorazilo v pořádku. Chodily famy, ze to nejsou originaly, ale tomu moc nevěřím kdyz prodavaji velmi zname znacky, tak prece by je žalovali, kdyby pod tou znackou prodavali nejaky fejk
pár dní zpět jsem objednávala Veniru a schválně jsem si srovnávala i složení s výrobky objednaných přímo z eshopu Venira a naprosto totožné vše
Takže o kauzach jsem slyšela, ale osobně mi nic nenasvědčuje, že jsou pravdivé ![]()
Myslím třeba snad šest let trvající soud s Chanelem, protože Notino není schválený jako oficiální prodejce a Chanel chce vědět kde tedy berou jejich parfém. Ale klidně si dal nevěř, na to máš samozřejmě právo
Stejný problém jen s jinou značkou uváděla na Facebooku i jedna beauty blogerka, která s tou značkou spolupracuje. Tam už teda jde o jedna paní povídala, ale stejně mi to smrdí.
Jo tu teď zrovna čtu tu kauzu
ale pochopila jsem to tak, že nešlo o to, že by to nebyl pravý Chanel, ale o to, že to kupovali od nějakého předprodejce a že nesplňují kritéria Chanelu jako že musí mít kamennou prodejnu a nějakým způsobem ten parfém vystavovat atd…což mi jako kupujícímu srdečně jedno
neříkám, že nemají nějaké máslo na hlavě, jen si myslím, že když tam koupím Niveu, tak je to prostě fakt Nivea, jestli podvádí nějak mimo to je možné…ale nejsem nějaký jejich skalní fanda, když mi vyjde poštovné zdarma přímo u Veniry vezmu to tam, když potrebuju k Venire ještě něco a vyjde to líp na Notino, tak to vezmu tam a rozdíly mezi těmi produkty nevidim no ![]()
Objednala jsem si u nich před 14 dny, zboží normálně dorazilo, kdy mělo.
Nejsou oficiálním prodejcem, takže to buď kupují od překupníků nebo třeba taky někde fejkové. To nikdo neví, v pořádku to není. Plus samozřejmě spousta lidí si v recenzích na obchod stěžuje, že parfémy z Notina nemají takovou výdrž na jakou jsou zvyklí, atd. Samozřejmě je tvoje věc komu dáš své peníze.
Parfémy nekupuju, kupují kosmetiku a je totožná s tou, kterou koupím v kamenném obchodu ![]()
Ahoj všem. Nevěřte všemu co píšou. Pravda je, že jim uteklo hodně lidí a noví to nezvládájí. Nemají penize na zboží, na faktury ani na vrácení peněz. Ke dnu to jde už dlouho.Je to jen otázka času. Oficiálně nemá firma majitele, takže pokud to krachne nikdo své penize neuvidí.