Biopsie děléžního čípku - nalez HSIL

Anonymní
22.10.15 08:26

biopsie delozniho cipku - nalez hsil

Zdravim holky, musim v utery podstoupit biopsii delozniho cipku, vysel mi nalez HSIL. Samozrejme jsem blbka googlila co ta zkratka znamena, i kdyz jsem se doktora ptala, tak mi rikal, ze jsem mlada a radsi by to mel overene, nebojte se…atd… chci se zeptat co me ceka a jestli je tu nektera se stejnym nalezem a bylo potom vse v poradku?
Opravdu z toho mam hlavu jak patraci balon, o strachu ani nemluvim.
Vsem dekuji za reakce!
Prosim anonym, chodi sem spousta mych znamych a nechci aby vedeli, co zrovna resim..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.10.15 08:39

Já teda měla jen lsil a dva roky po porodu je vše v normě. Nic jsem pro to nedělala. Nerodila jsem vaginálně, nevím kde jsem k tomu přišla.
AnonymKA

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
22.10.15 08:48

Zakladatelko, měla jsem stejný nález, šla na biopsii, kteoru mi dr. udělal ambulantně. Nález byl dost špatný - CIN II a CIN III - rovnou jsme naplánovali konizaci. Teď už jsem snad zdravá :) Chci ti ale říct, že se nemáš čeho bát. Biopsie ani konizace nejsou velké zákroky, ale můžou zachránit zdraví, v krajním případě život - my se s manželem dlouho snažili o miminko - a podařilo se až po úspěšné konizaci (asi jak mě „vyčistili“). Nevím, odkud jsi, ale pokud jižní Morava, pak doporučuju na tyto zákroky Obilní trh - je tam přímo centrum onkologické prevence. Držím pěsti a znovu ujišťuju, že se není čeho bát - určitě to chytli včas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.10.15 08:52
@Anonymní píše:
Zdravim holky, musim v utery podstoupit biopsii delozniho cipku, vysel mi nalez HSIL. Samozrejme jsem blbka googlila co ta zkratka znamena, i kdyz jsem se doktora ptala, tak mi rikal, ze jsem mlada a radsi by to mel overene, nebojte se…atd… chci se zeptat co me ceka a jestli je tu nektera se stejnym nalezem a bylo potom vse v poradku?
Opravdu z toho mam hlavu jak patraci balon, o strachu ani nemluvim.
Vsem dekuji za reakce!
Prosim anonym, chodi sem spousta mych znamych a nechci aby vedeli, co zrovna resim..

Na základě vysledku buď bude konizace nebo ne. S HSIL je to pravděpodobné. Uvidí se dle CIN, neoperuje se jen CIN I. Tento malý zákrok vše vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.15 09:43

@JLP @Tara83 holky,dekuji moc za Vase reakce! :hug: To vite, clovek si hned predstavuje buhvico, doma mam 20mesicniho prcka, tak sem se strasne vydesila…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.15 23:11

Ahoj, já jsem měla CIN III, šla jsem na konizaci, ta byla úspěšná a teď mám krásného dvouleťáka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.15 16:17
@Anonymní píše:
Ahoj, já jsem měla CIN III, šla jsem na konizaci, ta byla úspěšná a teď mám krásného dvouleťáka :kytka:

Dekuji moc za reakci :) takze i kdyz nalez byl horsi, je to aspon resitelny, vid? Uz se na to divam s lepsim nadhledem, nic moc jsem o tomhle nevedela a hrozne se vystresovala… jednoho prtouse doma mam ale chtela bych jeste jedno, nechci aby maly byl jedinacek :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa