Opožděná MS, negativní TT

813
19.10.15 00:01

Opožděná MS, negativni TT

Ahoj holky ;) chci se zeptat, dnes mam zpozdeni MS uz treti den, misto ni mam pouze bily vytok a bolesti v krizich, take me casto boli hlava, udelala jsem si TT a vysel negativni. S pritelem mame nechraneny sex a miminko by jsme chteli, kdy si mam zkusit udelat dalsi TT, nebo mate nektera zkusenosti ze jste byla tehotna a TT byl negativni? Dekuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Frantiskaaa
19.10.15 00:17

Zkus další test tak za 5 dní

• Citovat
  • Upravit
9935
19.10.15 06:55

Zkus další test třeba za 3 dny. A uvidíš jak dopadne. držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.10.15 19:16

Dekuji holky za radu, zkusim to tak za ty tri dny :) Mam akorat strach protoze jiz se mi stalo neco podobneho, MS se nedostavila, TT negativni, pozitivni byl az kdyz jsem byla cca v druhem mesici, nicmene byl plod jiz mrtvy a hladina HCG jenom klesala, miminko jsem v te dobe potratila. Tak bych nerada aby se to opakovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.15 14:21

Ahoj.. máte některá zkušenost se zpožděnou MS a negativními TT? Zpoždění teprve druhý den..

• Citovat
  • Upravit
6437
16.12.15 14:33
@Anonymní píše:
Ahoj.. máte některá zkušenost se zpožděnou MS a negativními TT? Zpoždění teprve druhý den..

Můžeš mít jen zpoždění menstruace, já mívám i 3dny :oops:
Ale zkus si udělat testík za týden, kamarádka taky měla negativní a za týden pozitivní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.15 15:08

@kanka80 dekuju

• Citovat
  • Upravit
52
9.1.16 18:18

Stalo se někomu, že po předchozím měsíci, kdy jste krvácely mimo cyklus (omylem vynechaná pilulka Ha), jste následující měsíc ms vůbec nedostaly pro změnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.16 19:15

Tak já jsem to tento týden v utery měla dostat a místo toho jsem v den D měla 1× na toaletnim papíru malinko krve, pak ve středu a ve čtvrtek jen růžové.. A MS nikde :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa