Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
chci se zeptat, dnes mam zpozdeni MS uz treti den, misto ni mam pouze bily vytok a bolesti v krizich, take me casto boli hlava, udelala jsem si TT a vysel negativni. S pritelem mame nechraneny sex a miminko by jsme chteli, kdy si mam zkusit udelat dalsi TT, nebo mate nektera zkusenosti ze jste byla tehotna a TT byl negativni? Dekuji za rady ![]()
Zkus další test třeba za 3 dny. A uvidíš jak dopadne. držím palce ![]()
Dekuji holky za radu, zkusim to tak za ty tri dny
Mam akorat strach protoze jiz se mi stalo neco podobneho, MS se nedostavila, TT negativni, pozitivni byl az kdyz jsem byla cca v druhem mesici, nicmene byl plod jiz mrtvy a hladina HCG jenom klesala, miminko jsem v te dobe potratila. Tak bych nerada aby se to opakovalo ![]()
Ahoj.. máte některá zkušenost se zpožděnou MS a negativními TT? Zpoždění teprve druhý den..
@Anonymní píše:
Ahoj.. máte některá zkušenost se zpožděnou MS a negativními TT? Zpoždění teprve druhý den..
Můžeš mít jen zpoždění menstruace, já mívám i 3dny ![]()
Ale zkus si udělat testík za týden, kamarádka taky měla negativní a za týden pozitivní ![]()
Stalo se někomu, že po předchozím měsíci, kdy jste krvácely mimo cyklus (omylem vynechaná pilulka Ha), jste následující měsíc ms vůbec nedostaly pro změnu?
Tak já jsem to tento týden v utery měla dostat a místo toho jsem v den D měla 1× na toaletnim papíru malinko krve, pak ve středu a ve čtvrtek jen růžové.. A MS nikde ![]()