Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, doktorka nas poslala se synem na biopsii krcnich uzlin.Mate s tin nektera zkusenost? Jak to probiha? Jestli pod anestezii? Synovi je 5 let a nejsem si jista, zda to zvladne. Dekuji
@Camelie85 kvuli cemu? Zkusenost nemam, predpokladam v celkove anestezii.
@blumen píše:
@Camelie85 kvuli cemu? Zkusenost nemam, predpokladam v celkove anestezii.
Ma uz dlouho zvetsene uzliny, dle sona zmeneny nalez.
@Camelie85 aha, tak uvidite, podle me u tak maleho ditete v celkove anestezii. Tak hodne stesti.
@blumen píše:
@Camelie85 aha, tak uvidite, podle me u tak maleho ditete v celkove anestezii. Tak hodne stesti.
Dekuji
Určitě celková anestezie. Na všechny otázky bych se ptala přímo doktora, ten ví nejlíp. ![]()
Držím palce, ať to je dobré.
@Samantha25 píše:
Určitě celková anestezie. Na všechny otázky bych se ptala přímo doktora, ten ví nejlíp.
Držím palce, ať to je dobré.
Dekuji. DR na orl mi rikala, ze by to uz zvladnul bez, ale tedy nejsem si jista.Vidi jehlu a spousti rev.
@Camelie85 hlavne u toho vykomu se nesmi hybat a to by dle me nezvladnul
@blumen píše:
@Camelie85 hlavne u toho vykomu se nesmi hybat a to by dle me nezvladnul
No to urcite ne. A privazovat ho nechci ani nahodou. Nevim, jak dlouho zakrok trva?
@Camelie85 ja to videla u dospeleho, v podpazi, byla to chvilka, pokud nepocitam pripravu a lokalni anestezii, ale myslim, ze pri plnem vedomi ho to bude zbytecne stresovat a navic na krku jsou velke cevy, fakt by nesmel pohnout hlavou. Osobne si to bez celkove anestezie u ditete nedokazu predstavit.
@blumen píše:
@Camelie85 ja to videla u dospeleho, v podpazi, byla to chvilka, pokud nepocitam pripravu a lokalni anestezii, ale myslim, ze pri plnem vedomi ho to bude zbytecne stresovat a navic na krku jsou velke cevy, fakt by nesmel pohnout hlavou. Osobne si to bez celkove anestezie u ditete nedokazu predstavit.
No, snad se nejak domluvim. Z narkozy nejsem nadsena, ale Domca ji musel mit I na opravu zoubku.
Tak jsme byli ve vinohradech.Ve stredu jdeme na sono a domluvit se na hospitalizaci. Doktor mu chce vzit celou uzlinu, tak pod narkozou.