Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, syn byl ve třech měsících na operaci tříselné kýly(oboustranné)..bylo to pro mě strašný a jsem neskutečně ráda, že už je to za námi!! Ted je synovi 5.měsíců a zase jsem mu našla asi 2menší bouličky v třísle. Je možné, že by se kýla vrátila..uplne se na to bojim zeptatat
..předtím měl jen jednu bouličku..ted nahmatám jednu větší a druhou menší hned vedle sebe.Nebo mě taky napadlo, že jsme po druhém očkování hexa +synflorixu(nevim jak se to píše) a někde psali, že to může být i reakce po očkování…jen nevim jestli to tam měla už před nebo po. Takže vrátila se kýla nějakému miminku zpět i po operaci obou stran? Moc díky za odpověd
Ještě bych chtěla dodat, že na druhé straně má docela velkou uzlinku v třísle díky které jsme zjistili, že má kýlu na obou stranách..kdoktorce jdeme až 29. 11 a do tý doby by mi to všechno pořád vrtalo v hlavě..
@JayLee jo jasný, doktorovi se nevyhneme to mi je jasné…a jiank malej má operované obě starany což jsem v tu chvíli bylai ráda, že se nemůže stát, že za měsíc se mu udělá na druhé straně…a ted todle me takhle vyděsí, tak doufám, že to bude jen uzlinka…