Biseptol a chřipka
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Biseptol a chřipka
Ahoj holky, prosím vás beru biseptol na bakterií ecoli a najednou zniceho nic na mě leze chřipka mám horečky, bolí mě hlava a trochu záda a nevím čím si pomoct když pořád beru atb a na ty se nemůže vitamín c ani jiné léky jako je Paralen grip, nemáte stim někdo zkušenost komu se to tak stalo? Jsem po 2 revizich a furt se mě něco od té doby drží, dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Předpokládám, že máš ATB na močák. Nechytly Tě spíš ledviny, když Tě bolí záda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hrozina ano ano na mocak na bakterií ecoli, těžko rozeznat bolest zad a ledviny ale horečky 38,3 bolest hlavy jak blázen a nic co má vitamín c nemůžu tak nevím čím si ulevit na ty atb se nic dalšího lecivyho brát nemůže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Martina128 píše:Tak
@Hrozina ano ano na mocak na bakterií ecoli, těžko rozeznat bolest zad a ledviny ale horečky 38,3 bolest hlavy jak blázen a nic co má vitamín c nemůžu tak nevím čím si ulevit na ty atb se nic dalšího lecivyho brát nemůže
@Martina128 píše:
S biseptolem můžeš na bolest hlavy a teplotu užít paralen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Může se jednat o covid, nebo nějaká chřipka?
- Ztráta chuti a čichu, je to chřipka?
- Chřipka v těhotenství - rady
- Rýma/chřipka u batolat
- Chřipka a kojenec
- Astma a ulevové léky při chřipce
- Očkování proti chřipce a covid
- Biseptol - nežádoucí účinky