Kosmetika na celuitidu

Anonymní
5.11.19 11:48

Kosmetika na celuitidu

Ahoj holky, nemáte nějaké typy na kosmetiku, která vám pomohla v boji proti celuitidě? Chytré řeči typu, že mám cvičit a jíst zdravě si nechte… To už všichni dávno víme a zdravě žiju. Díky za každý typ

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
268
5.11.19 11:50

Ja používám gel na celulitidu Eveline, pokožka je po nem krásně vypnutá :kytka:
A hodne moc mi pomohlo nepit sycene vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.11.19 11:52

Na kosmetiku se vykašlete. Zkuste každý den ve sprše masírovat zadek a stehna masážní rukavicí a sprchovat ledovou vodou. Případně střídat ledovou a horkou. Výsledek půjde vidět. Krémy jsou k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.11.19 11:53

Ja teda cel. nemam, ale samozrejme se ji snazim predchazet, takze masiruji a mazu, ale kamaradka je maserka a chodila jsem k ni na bankovani a nechavala jsem si bankovat stehna, k tomu pouzivala zahrivaci gel (asi skorice a kofejn) a musim rict, ze nohy krasny a rikala, ze holky co ji maji, mely super vysledky. Kazdopadne si budu kupovat banky domu, at si nohy muzu delat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.19 11:54

@LaEllaX Jj, je mi jasný, že nemůžu čekat zázraky ale po těch krémech se mi zdá ta pokožka aspoň trochu pevnější. Občas si dělám ještě domácí peeling z lógru, kokosového oleje a třtinového cukru… A právě to masíruji tou rukavicí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.19 11:54

@wildcherry Díky, zkusím na to kouknout

• Citovat
  • Upravit
24379
5.11.19 11:56
@Anonymní píše:
@LaEllaX Jj, je mi jasný, že nemůžu čekat zázraky ale po těch krémech se mi zdá ta pokožka aspoň trochu pevnější. Občas si dělám ještě domácí peeling z lógru, kokosového oleje a třtinového cukru… A právě to masíruji tou rukavicí

Rozhodne tim nic nezkazis, naopak :palec:.Ale je pravda, ze je to hodne o zivotosprave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.11.19 11:57
@Anonymní píše:
@wildcherry Díky, zkusím na to kouknout

Mrkni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16373
5.11.19 12:15

Celulitida mi jako mávnutím proutku zmizela při přechodu na low carb stravování (a to jsem ji měla fakt dost i když jsem hodně běhala apod.), takže je to asi opravdu hodně o té zadržované vodě, která se váže na cukry.
Ale připojuju se s chválou na gely Eveline Cosmetics, používala jsem je před lety a poměr cena/výkon jednoznačně nejlepší (měla jsem i dražší krémy z Vichy apod., a ty byly proti tomu bez efektu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí