Blbej zlozvyk

• Otevřená skupina

Pro všechny, kdo se snaži s timhle zlozvykem praštit. Doufám, že v tom nebudu sama :D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

89
5.12.12 10:59

Blbej zlozvyk

Včera jsem se rozhodla, že si dnes už nezapalim. Řikam na rovinu, že jsem to porušila a rano ke kavě si jednu dala. Ted se ale držim. Vykourim denne 30 cigaret, nekdy i vic a je treba s tim zatočit :)
Bojim se jak na tom bude moje psychika :? Snad se to zvladne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1967
8.2.13 23:19

Achuj. snazim se taky prestat..ale moc mi to nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
16.2.13 22:18

Ahojky, já se rozhodla, že teď od pondělí nebudu kouřit, tak snad to vydržím. Už dávno nejsem nějaký extra kuřák. Kouřila jsem krabičku denně, ale teď si dám tak max 8 za den, ale spíš míň. Pár dní jsem si ani nezapálila. Tak proč s tím nepřestat úplně :o) Tak jsem zvědavá jak mi to půjde :-) Držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
22.2.13 17:55

Jéé, ráda bych též přestala…Jenže mé pokusy vždy ztroskotali po pár dnech…Asi jsem bez vůle a nevím jak na to. Horší je to, že můj manžel je také kuřák a přestat vedle něho je strašně těžké. Takže holky jak jste na tom? A POužíváte nějaké náhražky?

• Citovat
  • Upravit
4
20.3.13 22:12

Ahojky, taky se snažím přestat, vydržím akorát tak půl dne bez cigarety. vykouřím za den cca 20cig. a kouřím už 16let.
jsem za tento zlozvyk na sebe šíleně naštvaná, ale nevím jak s tím praštit asi mám slabou vůli, pokud se to některé podaří dejte prosím vědět jak nad tímto zlozvykem zvítězit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
19.4.13 18:42

Ahoj, taky jsem…opět, již po několikáté…přestala kouřit. Nejdéle jsem to vydržela 3 roky-těhotenství, péče o mimi ještě chvíli něco k tomu. A pak jsem byla se synem v lázních a jedna maminka mi tam nabídla jednu-prý po jedné se nic nestane… nestalo a tak mi nabídla ještě 2.A vlítla jsem do toho znovu. Ted nekouřím od začátku února. Já nevím, jak přestáváte vy, ale já bezcigaretou „akci“ musím začít od rána. Takové to snižování je pro mě nejhorší. Když vím, že už mi zbývají jen 5,4,3 cigára a ještě není konec dne…jsem pak nervózní jak blázen a o to mám ještě větší chuť. Takhle večer dokouřím poslední a zbytek načaté krabky vyhodím. Koupim si novou a zavřenou a tu mám doma. Kdykoliv dostanu chuť, vím že tam je, ale že je přeci škoda jí otvírat a že zkusím vydržet. Tohle mi pomáhá nejvíc a pak taky nějaká viróza. Takže, já se hlásím do party..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.5.13 21:45

Ahojky musím sem písnout :D Od 17 prosince po 20 letech přestávka na děti a šup zpátky k cigáru fuj :cert: vůle žádná pak mi kamarádka poradila knížku op Allana Caara snad jsem to napsala dobře :mrgreen: Jak snadno prestat kouřit no řekla jsem si kravina ale ona po 30 letech přestala tak jsem to přečetla taky docela nuda porád jsem si říkala to mi nepomůže ale chci mimi tak jsem dočetla a fakt to maká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny

Skupina Dnes přestávám kouřit nemá zatím žádné členy.