Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zásadní chyba byla, žes ho hned nevypla a nevyndala baterku a nenechala ho vyschnout vypnutej… Teď nevím, jestl ise s tím dá něco vymyslet… ![]()
onijak se asi slepí tím sladkým kontakty, tak to pak blbne… ![]()
Vypni ho, vyndej baterku a nech ho schnout aspoň den, ale ne na to topení. ![]()
Anonymní píše:Pokud nepomůže vysušení, tak s tim už nic neuděláš…
a pujde s tim neco udelat???
Jednou se mi stalo něco podobného
, některý písmenka vůbec nešli.. vypla jsem ho, druhý den jsem ho zapla a bylo to dobrý.. ![]()
napiš Ježíškovi at přinese nový …jediná věc co s tím by šla udělat ;o) anebo zanést do opravny asi někde pod toutchpad nateklo něco co dělá neplechu
Vysušit, jinak asi nic
Jestli to není nějak extra drahý notebook, tak se oprava někdy ani nevyplatí, chtěj za to šílený prachy ![]()
Ahoj, není to tak dovno cca 3 měsíce, kdy mi syn vylil do notebooku plnou sklenici mléka. manžel notebook rozebral, očistil díly od mléka, klávesnici vymyl ve vaně, vysušil a notebook jede bez problému.
jestli vsecko slape a caj byl sladkej tak bych to videla na vysledek cukru ktery ti lepi nejakou klavesu…pak sjizdi dolu ta obrazovka..ale cukr jde ven spatne…leda nechat uplne zaschnout jestli se podari a zatim pripojit jinou klavesnici
Ahoj holky, jsem blba, dneska jsem si vylila na notebook trosku caje
Hnedka jsem to osusila, Ale zacly mi pak blbnout nejaky pismenka, ale to uz je vporadku, ale obcas se mi stane, ze stranka sjede uplne dolu a uz nemuzu vyjet nahoru…Nevite nekdo, co s tim? Vim, ze jsem blba…