Může blbnutí dítěti způsobit syndrom třeseného dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
2.2.24 00:19

@Lajdus no já vlastně na úzkosti trpím už od dětství (rozvod rodičů, úmrtí bratra vlivem autonehody, časté stěhování..). Řeším to, doufám že to pomůže
Ano, projevuje se stále stejně :srdce: myslím si, že byť i malou odchylku od jejího normálního chování bych poznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.2.24 00:23

@Lajdus občas samozřejme během dne zaplace, nebo je taková protivná když ji zrovna trápí zoubky.. jediný co jsem pozorovala tak když ji dám na přebalovací pult, tak zvedá hlavičku a část trupu, zatne pesticky a klepe čelisti tím jak hodně zatne.. doktorce jsem to zmiňovala a mavla nad tím rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
2.2.24 04:01
@Bruneta15 píše:
@1Pears1 nic takovýho nedelame a nevím co je to to letadlo. Převážně babička si vezme malou obličejem k sobě, chytne ji v podpaží a do rytmu písničky jí dává nahoru a dolů (takový jako povyskoceni) ale že by ji pustila a chytla to ne. To povyskoceni dělá i do stran

V podpaží se dítě brát nemá, uchopovat se má podle naší fyzio kousek níž okolo hrudníčku, když už je nutnost tímto způsobem nebo nejlíp ještě úplně jinak, jsou způsoby, které zároveň podepírají obě poloviny těla, horní i spodní. Uchopování za podpaží ničí klouby dítěte a správně nepracují břišní svaly.
Pokud to není výjimečně, tak bych to nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.2.24 08:59

@1Pears1 děkuju, vysvětlím babičce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie