Blechy v bytě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.3.21 08:19

@Markéta188 kdyby toto byla pravda, tak jsem fakt stastna! pokud zase nejakou najdu, tak zkusim vyfotit, ale vypada uplne stejne jako fotky z internetu. Delsi predni nozky, zadni kratsi. Teoreticky jsme je sem mohli prinest i my. V rostu jsem mela takovy cerny/hnedy hovinka. Kdyz jsem je utirala vlhcenym ubrouskem, tak zhnedly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.21 08:22

@ladule1 pes je odbleseny, na te jsem nic nenasla. Navic je bila, dospely blechy by na ni sly videt pomerne dobre. Minuly tyden, jsem i psovi i kocce dala odcervovaci tabletu.

• Citovat
  • Upravit
5925
12.3.21 08:27
@Anonymní píše:
@Markéta188 kdyby toto byla pravda, tak jsem fakt stastna! pokud zase nejakou najdu, tak zkusim vyfotit, ale vypada uplne stejne jako fotky z internetu. Delsi predni nozky, zadni kratsi. Teoreticky jsme je sem mohli prinest i my. V rostu jsem mela takovy cerny/hnedy hovinka. Kdyz jsem je utirala vlhcenym ubrouskem, tak zhnedly.

A opravdu skáčou? Ony blechy opravdu skáčou hodně vysoko. Já měla jeden rok když byly blechy přemnožené zamořený taky dům, mám 6 psů. Nebyla to sranda se jich zbavit, ale volně po bytě nebyly. Měla jsem je jen v posteli a v gauči a vždycky když jsem nějakou viděla a chtěla chytit tak odskočila, proto se divím, že se ti ji zvladlo vyfotit. Jinak mi paní ve zverimexu na ně dala sprej, stal 500 a potřebovala jsem aspoň 3 aby se mi povedlo je zneškodnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
12.3.21 08:37
@Anonymní píše:
@ladule1 pes je odbleseny, na te jsem nic nenasla. Navic je bila, dospely blechy by na ni sly videt pomerne dobre. Minuly tyden, jsem i psovi i kocce dala odcervovaci tabletu.

podle fotky to blechy jsou, jednou jsme měli taky v bytě, byli všude, donesla je kočka, taky měla bílý kožíšek, šlo to poznat až když jsem kočku namočila, ten trus zčervená a jde to krásně vidět. Jinak jediné co pomohlo byl Frontline combo, na něj nedám dopustit do teď, nic jiného fakt nezabralo, na koberec jsem měla nějaký prášek který se posypal a pak vysál, hodně štěstí, zbavit se toho je fakt síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 08:49

@Markéta188 ano skacou. Jednu zabil vcera manzel na sedacce.

• Citovat
  • Upravit
5925
12.3.21 08:55
@Anonymní píše:
@Markéta188 ano skacou. Jednu zabil vcera manzel na sedacce.

Tak to budete mít doma ještě srandu, já se jich zbavovala snad měsíc a byla jsem doštípaná i já. No každopádně chce to ten sprej a vystříkat cely byt a opakovat to každý další den alespoň 3×, tuším že se to jmenovalo flee sprej nebo nějak tak, je to přímo na blechy v domácnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 09:03

Tak jsem zacala prat novou varku. Nastesti doma nemame moc kobercu. Velkej koberec kterej jsme meli v obyvaku jsem pred 3 tydnama srolovala, protoze byl porad od chlupu. Malou kozesinku v pokojcku jsem vcera vysala a nasplichala ho biokillem a i dezinfekci. Dnes znovu vysaju. Poradne i sedacku. Nasplicham zatim jen dezinfekci, proptze biokill momentalne nemam..vcera vecer jsem 2 litry objednavala, tak snad prijde co nejdrive. Objednala Jinak pry funguje i sul, oc jsem tak slysela :think: ale nevim co s ni..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.21 10:01

Ted jsem dovysavala a umyla podlahu. Az to uschne a budu mit chvili cas tak budu pokracovat sedackou a sedacim vakem, kam si chodiva kocka lehat a nasplichala jsem tam odpuzujici sprej proti kockam aby tam aspon moc nechodila.. i kdzy si myslim, ze to moc nefunguje. Mame to nasplychany i na sedacce a obcas si tam zajde. Tak prestrikam i sedacku 8)

• Citovat
  • Upravit
4823
12.3.21 11:15

Ahoj, těšila jsem to samé, v lednu, kočky mi daly krásný dárek k narozeninám a celý den, jak po mě něco malého lezlo a zjistila jsem, že je to bleška, jsem vehementně uklízela každý den… Hned jsem kočkám dala Frontline combo a hned ten den jsem nacházela mrtvé blechy… Vše jsem vyprala na 60°, co šlo jsem dala do sušičky na nejdelší program a následně prezehlila žehličkou ( normálně nežehlím)… Koupila jsem levanduli, v takových sáčcích (20ks) a nastrkala všude možně kam to šlo, hlavně do ložnice, kde jsem jednu náhodou našla na polštáři, protože jsem všechno černé hned chytala :lol: Jinak dodávám, že mám dvě kočky, které nechodí ven, mám je jen v bytě a mám je 11let, nikdy blechy neměli a žádná jiná zvířata mi sem nechodí… Pak mě napadlo, že jsme dostali od známé koberec pod konferenční stolek a tak jsme ho dali ven, jak byly ty mrazy teď nedávno.. Ono když se mrknes na net, tak je tam toho spousta, hlavně si přečti o vývoji blechy… Ono vesměs na hostiteli jich je prý cca 5% z celé populace a zbytek jsou právě ve formě vajíček všude možně po bytě, kde se ta kočka prošla a po 4tydnech se líhnou, proto se ty kapičky dávají po 4tydnech znova… Zrovna já v neděli dávám už potřetí a možna koupím ještě, mají je dost často v akci na Dr.Max eshopu ;) přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
12.3.21 11:20

A hlavně biokill je s*ačka, vůbec bych to nepoužívala pokud máš doma děti a pro kočky je toxický, jak psaly holky tady… Ono s tím vesměs nic jiného neuděláš, jen pravidelně ošetřovat zvířata, protože parazitují na nich a bez krve se nemohou rozmnožit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
12.3.21 15:32

Kliiiiid! S blechama mám velké zkušenosti - dvě kočky. Moje rada, jak se nezbláznit a zbavit blech. 1. Biokill nepouzivej. 2. Kup zvířatům obojky Foresto, jako jediné fungují 100%, ostatní obojky nefungují, kapky vůbec. 3. Vše vyprat na vysokou teplotu. 4. Každý den vysávat a vytírat. Blechy se sem tam ještě objeví na zemi ale postupně zmizí. Chce to chvilku vydržet. Pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
12.3.21 15:33
@Anonymní píše:
Tak jsem zacala prat novou varku. Nastesti doma nemame moc kobercu. Velkej koberec kterej jsme meli v obyvaku jsem pred 3 tydnama srolovala, protoze byl porad od chlupu. Malou kozesinku v pokojcku jsem vcera vysala a nasplichala ho biokillem a i dezinfekci. Dnes znovu vysaju. Poradne i sedacku. Nasplicham zatim jen dezinfekci, proptze biokill momentalne nemam..vcera vecer jsem 2 litry objednavala, tak snad prijde co nejdrive. Objednala Jinak pry funguje i sul, oc jsem tak slysela :think: ale nevim co s ni..

no tak to asi blechy fakt budou, asi je jich už tolik, že je máte i v koupelně, já bych asi zrušila všechny zbytečné „lapače“ blech, třeba tu kožešinku v pokoji a chlupaté podsedáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115694
12.3.21 15:40

Biokil je pro kočky toxický, bacha na to. Nejlepší je pipeta Adventage, po 4 týdnech zopakovat a máš po starostech. Plus samozřejmě vše vyprat, vysávat, po každém vysátí vyhodit pytlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 17:08

@stinga premnozny bych nerekla. To by mi tady skakaly vsude.. Dnes jsem zatim nenasla ani jednu a to jsem se divala poradne vsude. V koupelne byly/jsou protoze tam chodi pejsek spat. Na koberecky. A zustala v koberecku a potom lezla dal..koberecky jsem uz vyprala, to same s peliskem.

Příspěvek upraven 12.03.21 v 17:14

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.21 17:12

@samantafox pozde. Biokillu jsem vcera objednala 2 litry. No nic budu to zkouset. Hodne lidi i pani ve zverimexu doporucovala, tak uvidime. Na sedacce jsem nenasla ani jednu. Mela jsem tam nasplichanej sprej proti kockam, tak tam nechodi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný