Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky je mozne, ze by blesky samy zmizely pejskovi z kozichu?
Mame fenku venku v boude, ma opravdu hunaty kozisek ted v zime, ale hledala jsem dukladne a zadne cerne tecky jsem nenasla, ani ve slabinách, ani na hlave, ani u ocasu.Ma bilou podsadu, takze se to hleda dobre. Zablesena moc nebyla, chytla blesky u známých, nasla jsem celkem 3,vzdycky jsem je zlikvidovala.Ze by nenakladly zadna vajíčka? Ted jsem ji chtěla poradne odblešit. Prestala se skrabat.Muze to byt to zimou? Tezko asi ze, diky
@TalinkaR ony jsou ty vajíčka blech bílá, takže v bílé huňaté srsti to asi jen tak nenajdeš, jestli tam jsou…
@TalinkaR píše:
Maminky je mozne, ze by blesky samy zmizely pejskovi z kozichu?
Mame fenku venku v boude, ma opravdu hunaty kozisek ted v zime, ale hledala jsem dukladne a zadne cerne tecky jsem nenasla, ani ve slabinách, ani na hlave, ani u ocasu.Ma bilou podsadu, takze se to hleda dobre. Zablesena moc nebyla, chytla blesky u známých, nasla jsem celkem 3,vzdycky jsem je zlikvidovala.Ze by nenakladly zadna vajíčka? Ted jsem ji chtěla poradne odblešit. Prestala se skrabat.Muze to byt to zimou? Tezko asi ze, diky
Zima není tak příznivá pro vývoj blech z vajíček. Určitě ho odbleš, vystříkej boudu a dej mu nějakou tu kapku za krk či co se dává. Aby ses jinak na jaře až se oteplí nedivila kolik tam těch blech bude.