Blechy zmizely

291
29.12.14 14:27

Blechy zmizely

Maminky je mozne, ze by blesky samy zmizely pejskovi z kozichu?
Mame fenku venku v boude, ma opravdu hunaty kozisek ted v zime, ale hledala jsem dukladne a zadne cerne tecky jsem nenasla, ani ve slabinách, ani na hlave, ani u ocasu.Ma bilou podsadu, takze se to hleda dobre. Zablesena moc nebyla, chytla blesky u známých, nasla jsem celkem 3,vzdycky jsem je zlikvidovala.Ze by nenakladly zadna vajíčka? Ted jsem ji chtěla poradne odblešit. Prestala se skrabat.Muze to byt to zimou? Tezko asi ze, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4009
29.12.14 14:31

@TalinkaR ony jsou ty vajíčka blech bílá, takže v bílé huňaté srsti to asi jen tak nenajdeš, jestli tam jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.12.14 14:58

Já jsem stále tady :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
29.12.14 15:10

Ja myslela, ze jsou cerna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
29.12.14 15:13
@TalinkaR píše:
Maminky je mozne, ze by blesky samy zmizely pejskovi z kozichu?
Mame fenku venku v boude, ma opravdu hunaty kozisek ted v zime, ale hledala jsem dukladne a zadne cerne tecky jsem nenasla, ani ve slabinách, ani na hlave, ani u ocasu.Ma bilou podsadu, takze se to hleda dobre. Zablesena moc nebyla, chytla blesky u známých, nasla jsem celkem 3,vzdycky jsem je zlikvidovala.Ze by nenakladly zadna vajíčka? Ted jsem ji chtěla poradne odblešit. Prestala se skrabat.Muze to byt to zimou? Tezko asi ze, diky

Zima není tak příznivá pro vývoj blech z vajíček. Určitě ho odbleš, vystříkej boudu a dej mu nějakou tu kapku za krk či co se dává. Aby ses jinak na jaře až se oteplí nedivila kolik tam těch blech bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný