Blije v autě

175
6.4.11 08:30

Blije v autě

Ahojky,
nevíte nějaký fíglík na blití malé v autě? Co seděla ve vajíčku a proti směru jízdy, tak vše O.K. Ale co má autosedačku po směru, tak delší cestu už nedává. I 30-ti minutová jízda zanechá po sobě bud flek v autě nebo na oblečení.
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21946
6.4.11 08:35

od roku můžeš dávat 1/4 kinedrilu. na obalu sice píšou něco jiného, ale mám to doporučené od dětské doktorky. jinak já jsem u klárky vypozorovala, že jí je špatně když jedeme ráno, klikatou cestou a snídá jogurt. takže před cestou dávám cíleně pečivo a je to v pohodě. zkus vypozorovat nějaký spouštěč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.11 08:36

Nedávat mléčné výrobky před cestou a nekosit moc zatáčky, ale stejně se tomu nejde úplně vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.4.11 08:39

Tak tohle znam meli sme to sami ted jsou Adamovi 2 roky a vydrzi i hodinu bez zvraceni ale kdyz byl mensi tak sme to resily tak ze nez sme nekam jeli musel bejt hladovej nebo by to vsechno vyhodil a kdyz sme jeli dal tak sem mu davala kinedril sice je az od dvou let ale co sme meli delat bylo mu vzdycky tak spatne davala sem mu jenom kousicek a vzdycky to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.4.11 08:45

A co myslíte, nepomohly by taky i nějaké hračky, at nekouká do toho okna jak se to vše mihotá? Hračky před sebe atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.11 08:57

Myslím, že by to bylo podobné, jak když si čteš, bliješ pak i jako dospělá, teda aspoň já nemůžu v autě číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
6.4.11 09:08

Dcerce pomohly homeo Cocculine, cucá se to, ale kdybys jí to rozpustila v trošce tekutiny, taky by šlo… Odjezdili jsme na tom dovolenou na Pagu loni a to jsem se děsila, jak to bdue, když nám zvracela při 15minutové jizdě po klikyhákách… Ani jednou si nepostěžovala, že je jí zle. Do té doby jsem jí dávala lízátka proti kinetoze, ale ty už pak nechtěla ani vidět. Na dlouhé přejezdy dávám kousínek Kinedrylu, ale je po něm tak strašně oblbá, že je mi jí až líto a snažím se tomu vyhýbat.
No a ty hračky si myslím, že jsou spíše na škodu, mi je třeba nejvíce zle, když se mám v autě dívat do mapy nebo navigace nebo psát smsku - to koukám na jeden bod a mám co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.4.11 09:16

Tak tady je každá rada drahá. Dle logiky by měla zvracet spíš v tom vajíčku, které je proti směru jízdy. U nás je to pořád dokola, někdy ujedou x set km bez zvracení a někdy je udělá i 10 km. Na krátké cesty bych zkusila ty homeopatika nebo je něco se zázvorem. Ale na delší cesty věřím jedině kinedrylu. A jak začne, tak skončí až v cíli. My jeli ted 1200km a museli ho mít. No hračky nevím, jestli by pomohli, ale u nás neexistují žádná DVD, knížky atd. To je hned horší. Spíš koukat dopředu a ne z toho okýnka, ale chápu, že ročnímu dítěti to nevysvětlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.11 09:22

Tak u nás dvd pomohlo, díky tomu se to dost omezilo (vozíme denně do školky 40 minut), tak to chce asi vyzkoušet. Ale fakt je, že už není roční dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
6.4.11 09:37

Jsem myslela, že se tu jedná o psa, protože mi k dítěti jaksi nesedlo „Blije v autě“, ale O.K. 8-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.4.11 09:41

Ahoj, nezávidím. Kinetózou trpím do dneška, mám pár fíglů které pomáhají, tak snad se některý ujme. Před nejíst nic mastného nebo jogurty/mléko, ale zase nesmím být hladová. Musím koukat z okénka, jak se svět pohybuje, aby si mozek uvědomil že skutečně jedeme - neexistuje čtení, psaní sms. Zkus malé zavěsit nad okénko zajímavou hračku… Je dobré rozptýlení - písničky, pohádka z rádia. Z bylinek hooooodne dobře pomahá zázvor a máta (čajík) nebo se prodávají tablety. Kinedryl je strašný driák a člověk je po něm totálně mimo (a někteří zvrací o to více).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
6.4.11 10:41

Zuzance tada Kinedril pomáhá,dostává čtvrtku a v pohodě,ani po něm není ospala,jako bývala starší dcera,homeopatika v našem případě nepomohly,ale v první řadě bych je zkusila a až pak kinedril,taky záleží na starvě,jak psaly holky výše-nedávat mléčné výrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
6.4.11 12:12

Taky jsem zkoušela homeopatika Cocculine, ale vůbec nepomáhaly, a to jsem je Klárce dávala přesně, jak uvádějí na letáku. Klárka mne pak prosila, ať jí dám radši ten „hořkej prášek, kterej jí pomáhá“, tím tedy myslela kynedryl. Dávala jsem jí 1/4 a oblblá mi nepřipadala. Nezvracela a byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí