Blížící se porod?

675
29.2.12 12:55

Blížící se porod?

Ahoj potřebovala bych porait. Jsem 38+6tt.V pondělí na poradně mi Dr. řekl,že z děložního hrdla moc nezbývá, že hlavička je hodně nacpaná v pánvi a že se blíží porod. Další kontrolu mám v pátek. Máte s tím někdo zkušenosti? Mohla bych už opravdu porodit třeba do konce týdne? Ráda bych to už měla za sebou, v noci nespím, oteklé nohy, děsné bolesti zad…no však to znáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
29.2.12 13:08

Ahoj, myslím že porodit už klidně můžeš, 39týden je akorát. Jen mám zkušenost, že doktoři taky nemívají vždycky pravdu, mi v pátek na kontrole řekli že prcek je vysoko, že to jen tak brzy nebude ať přijdu v pondělí znova, no a v noci už mi praskla voda a jeli jsme.
Tak přeji brzký a krásný porod!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
29.2.12 13:14

Kdo si počká ten se dočká, prostě miminko si řekne, kdy půjde na svět samo. Jinak ten stav, co popisuješ je normální. Klídek maminko, miminko v Tobě nezůstane, neboj ;) Držím pěstičky, ať to máš rychle za sebou. De facto je možné všechno, můžeš rodit kdykoli.

PS:Jojo taky jsem doufala, že porodím brzo možná i před termínem a obe kluci jsou 40+2 a 40+6 a to jsem pouklízela celý barák a stejně jsem nic tím neurychlila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
29.2.12 13:28

porodit můžeš kdykoliv, sama si pamatuju, jak se to neskutečně táhlo. Problémy co popisuješ má fakt každá nebo téměř každá těhulka. Tak přeji brzský a hlavně hladký porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
29.2.12 13:29

no tak tohle jsem slyšela před dvěma týdny, jak je to připraveno a úžasné a jak vidíš ještě jsem tady. Porod si řídí miminko a né řeči doktora co kde nahmatá. Aspoň ani u jednoho z mých porodů se netrefil. U předchozích dvou mi zase tvrdil - tady nic nenasvědčuje, že budete rodit - ha a za dva dny mne vezli :lol: prostě odpočívej, protože budeš potřebovat sílu a ostatní nech na prckovi :palec: hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
29.2.12 13:34

nejdřív mi hrozili předčasným porodem, že se vše chystá a nakonec jsem přenášela 8 dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.2.12 13:35

ha ha ha, to je tu pořád dokola :mrgreen: mě taky dr. tvrdila, že je malá hodně nacpaná dole a že určitě porodím dřív… Nakonec vyvolávali ve 41+6 takže asi tak :mrgreen: ale držím palečky a přeju pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
29.2.12 13:52

jojo,me taky hrozili predcasnym porodem uz od 30tt,mela jsem blbe nalezy,musela jsem jen lezet+ leky a nic nedelat…zazracne maly vydrzel nakonec do 39+2…

poraod vyvolalo predchozi nahaneni psa,ktery mi zdrhl za bazentem do pole…ja s pupkem poletovala po poli :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
29.2.12 15:08
Fífule píše:
nejdřív mi hrozili předčasným porodem, že se vše chystá a nakonec jsem přenášela 8 dní ;)

Jo jo, přesně tak. Od 36tt mi říkali, že do týdne porodím, 41tt vyvolávačka a nakonec CS. Se v tom pak vyznej :nevim: Jen si pamatuju na měsíční nesnesitelnou snahu porod vyvolat maliníkem, lněným semínkem, teplou kopelí, sexem, procházkama… Prostě nic. Ani Hamilton nepomohl. Takže doufat, ale netěšit- nebo těšit, ale nedoufat????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí