Blog o rodičovství

24
10.2.22 21:28

Blog o rodičovství

Založila jsem si svůj blog o tom, jak probíhá život s miminkem, těhotenství, kojení atd. Každý den bude nový článek. Pokud si bude chtít něco přečíst můžete zde https://denik-zoufale-matky.blogspot.com/?m=1

Chci to brát vtipnou formou, tak snad vás to bude bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
798
10.2.22 21:54

:mrgreen: to vazne nekoho zajima??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
10.2.22 22:31
@Nenitamduch píše: :mrgreen: to vazne nekoho zajima??

Tak já určitě budu číst ten 10 001 blog na tohle téma a každá si myslí, jak je neuvěřitelně originální a vtipná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
10.2.22 22:51

Já si to přečetla, jsou to čtyři řádky, upřímně vtipný to není a dlouhou dobu se to nedařilo hmmm no rok není dlouho doba mám známou té se to dlouho nedařilo přesně řečeno 11 let hele popřemýšlej nad tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149000
10.2.22 23:13
@Nenitamduch píše: :mrgreen: to vazne nekoho zajima??

Třeba jo, co ty víš, někoho kdo zažívá něco podobnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
10.2.22 23:54

Skoro rok opravdu není dlouhá doba snažení. A teda pardon, ale tohle by spíš mohl být popisek na instagramu nebo na facebooku. Nebo teda aspoň pro mě 5 řádků opravdu nejsou článek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
11.2.22 09:21

„rozhodli jsme se s manzelem, ze je ten spravny cas poridit si miminko“

Ja tak nemam rada to spojeni poridit si miminko :roll: lidi si porizujou domaciho mazlicka, ale ne dite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.2.22 11:04

Uvedené odstavce textu nepovažuju za články…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
11.2.22 12:14
@Luckaj25 píše:
Založila jsem si svůj blog o tom, jak probíhá život s miminkem, těhotenství, kojení atd. Každý den bude nový článek. Pokud si bude chtít něco přečíst můžete zde https://denik-zoufale-matky.blogspot.com/?m=1Chci to brát vtipnou formou, tak snad vás to bude bavit

Tak jsme na to mrkla a teda nevím … na článek mi to připadá hrozně krátké, ale zas jestli ti tenhle styl sedí, baví, tak proč ne. Možná bych zvazila spis si to psat sama pro sebe, jako svůj deníček - ale rekla bych, ze ono to tak i skončí.
V současný době, kdy je podobných témat a úvah na netu asi miliarda, bude hodně těžký někoho zaujmout.

Za mě ne-e, ale je možný, ze cílovou skupinu najdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
12.2.22 11:54

Nezajímavé, nevtipné..jako soukromý deníček pro tvou potěchu možná, ale prezentovat se veřejně?? Fakt nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.2.22 12:40
@Luckaj25 píše:
Založila jsem si svůj blog o tom, jak probíhá život s miminkem, těhotenství, kojení atd. Každý den bude nový článek. Pokud si bude chtít něco přečíst můžete zde https://denik-zoufale-matky.blogspot.com/?m=1Chci to brát vtipnou formou, tak snad vás to bude bavit

Ani nemusím číst, nejdřív vůbec název „zoufalá matka“ a pak pro jistotu, kdyby už někdo dopředu nečekal všechny ty trapné klišé, tak že to bude vtipné… Ooo tak originální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.2.22 12:44

A co chybí mně? Blog, kde bude víc informací uceleně, řekněme třeba zdraví nebo strava nebo vývoj a tam na jednom místě zajímavé informace, kontakty, odkazy a tam si klidně jednou za kvartál přečtu vtipnou historku o prvním příkrmu, nevyspání nebo z manželského života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí