Tehotna s cizincem

Anonymní
10.2.22 18:47

Tehotna s cizincem

Ahoj holky omlouvam se predem za anonym :)
Tak zacala bych tam jsem rok s cizincem(Ukrajinec) jsme moc spokojeny a vse klape skvele. Pomaha mi i doma a moc si toho vazim. Jenze nedavno jsme mluvili i o miminku a ze tomu nechame. volny prubeh tak se zadarilo. Jenze ja jsem od te doby porad jen v depce brecim nemam zadnou radost co jsem se to dozvedela a pripadam si jako necitlivy clovek. Moc jsem se tesila ze to jednou bude a syn 5let)uz by potreboval sourozence. Pritel je stastny jen ja mam v sobe strach co rekne na to rodina protoze tata rekl jestli otehotnim s Ukrajincem tak uz me nezna… nevim co ted delat…
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
10.2.22 18:50

Zeptala bych se, zda je ti patnáct, ale ten pětiletej mi tam nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
10.2.22 18:50

Sorry, ale žiješ s tátou nebo se svým partnerem??? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
10.2.22 18:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky omlouvam se predem za anonym :)
Tak zacala bych tam jsem rok s cizincem(Ukrajinec) jsme moc spokojeny a vse klape skvele. Pomaha mi i doma a moc si toho vazim. Jenze nedavno jsme mluvili i o miminku a ze tomu nechame. volny prubeh tak se zadarilo. Jenze ja jsem od te doby porad jen v depce brecim nemam zadnou radost co jsem se to dozvedela a pripadam si jako necitlivy clovek. Moc jsem se tesila ze to jednou bude a syn 5let)uz by potreboval sourozence. Pritel je stastny jen ja mam v sobe strach co rekne na to rodina protoze tata rekl jestli otehotnim s Ukrajincem tak uz me nezna… nevim co ted delat…
Dekuji

Tak se začni chovat jako dospělá…

Jak to myslíš, že nevíš co dělat, půjdeš skočit z mostu nebo na potrat jen proto, že se to bojíš říct tatínkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.2.22 19:00

Taky mi tata kdysi sliboval, ze jak me chyti s cigarem, tak me nakope do zadku… nenakopal, jen se zeptal, jakou ze to znacku kourim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.2.22 19:07

Přece nebudeš podřizovat svůj život tomu, ze tatínek je xenofob. Jinak všechny možné obavy k začátku těhotenství myslím patří. Gratuluji k těhotenství a držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.2.22 19:15

Překvapuje mě, že jste neměli tohle rozmyslene než jste se začali o miminko snažit. Teď už je pozdě něco takového řešit, prostě to řekni rodičům na rovinu. Jsi dospela a rodina to dřív nebo později překousne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2392
10.2.22 19:17

Depky na začátku těhotenství jsou normální, to přejde. A ta zarputilá averze tvého otce k příteli snad taky. Jestli se hodlá jen kvůli předsudkům připravit o dceru a vnoučata, jeho smůla. Ale myslím, že tak horké to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
10.2.22 19:25

Pokud je přítel Ukrajinec slušný člověk, pracuje, je v Čechách legálně, je věkově přiměřený a na Ukrajině nemá několik bývalých partnerek a houf děti - nebo zákonnou manželku a dítě - pak OK.

Je to pro rodiče těžké, ale Ok.

Ale pokud to s partnerem ukrajincem je jinak, tak se tatínkovi nedivím.

• Citovat
  • Upravit
798
10.2.22 19:26

Po roce?? Kdyz uz mas jedno decko s jinym? Blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 19:35

@Dlouhá punčoška píše:
Pokud je přítel Ukrajinec slušný člověk, pracuje, je v Čechách legálně, je věkově přiměřený a na Ukrajině nemá několik bývalých partnerek a houf děti - nebo zákonnou manželku a dítě - pak OK.

Prave ze deti nema pracuje od nevidim do nevidim a chce aby jsme se meli dobre. Zenaty take jeste nebyl nepere se po praci si da dve piva zadne agresivni opijeni :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.22 19:37

@Nenitamduch píše:
Po roce?? Kdyz uz mas jedno decko s jinym? Blazen

Tak uz nejsem nejmladsi :) :oops: a ja pevne verim ze bude vse v poradku.Dve deti jsou pro me konecna vice urcite neplanuji a bohuzel se stane ze to obcas nevyjde (s tatinkem prvniho syna)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.22 19:38

Vsem moc dekuji za nazory :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18150
10.2.22 19:41

Ukrajinci jsou stejní lidi jak my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
10.2.22 19:42
@Anonymní píše:
@Dlouhá punčoška píše:

Prave ze deti nema pracuje od nevidim do nevidim a chce aby jsme se meli dobre. Zenaty take jeste nebyl nepere se po praci si da dve piva zadne agresivni opijeni :)

Tak sláva, tatínka to časem přejde.
Teď hlavně hodně zdraví pro Tebe a miminko🙋‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky