Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zeptala bych se, zda je ti patnáct, ale ten pětiletej mi tam nesedí.
@Anonymní píše:
Ahoj holky omlouvam se predem za anonym
Tak zacala bych tam jsem rok s cizincem(Ukrajinec) jsme moc spokojeny a vse klape skvele. Pomaha mi i doma a moc si toho vazim. Jenze nedavno jsme mluvili i o miminku a ze tomu nechame. volny prubeh tak se zadarilo. Jenze ja jsem od te doby porad jen v depce brecim nemam zadnou radost co jsem se to dozvedela a pripadam si jako necitlivy clovek. Moc jsem se tesila ze to jednou bude a syn 5let)uz by potreboval sourozence. Pritel je stastny jen ja mam v sobe strach co rekne na to rodina protoze tata rekl jestli otehotnim s Ukrajincem tak uz me nezna… nevim co ted delat…
Dekuji
Tak se začni chovat jako dospělá…
Jak to myslíš, že nevíš co dělat, půjdeš skočit z mostu nebo na potrat jen proto, že se to bojíš říct tatínkovi?
Taky mi tata kdysi sliboval, ze jak me chyti s cigarem, tak me nakope do zadku… nenakopal, jen se zeptal, jakou ze to znacku kourim ![]()
Přece nebudeš podřizovat svůj život tomu, ze tatínek je xenofob. Jinak všechny možné obavy k začátku těhotenství myslím patří. Gratuluji k těhotenství a držím palce!
Překvapuje mě, že jste neměli tohle rozmyslene než jste se začali o miminko snažit. Teď už je pozdě něco takového řešit, prostě to řekni rodičům na rovinu. Jsi dospela a rodina to dřív nebo později překousne.
Depky na začátku těhotenství jsou normální, to přejde. A ta zarputilá averze tvého otce k příteli snad taky. Jestli se hodlá jen kvůli předsudkům připravit o dceru a vnoučata, jeho smůla. Ale myslím, že tak horké to nebude.
Pokud je přítel Ukrajinec slušný člověk, pracuje, je v Čechách legálně, je věkově přiměřený a na Ukrajině nemá několik bývalých partnerek a houf děti - nebo zákonnou manželku a dítě - pak OK.
Je to pro rodiče těžké, ale Ok.
Ale pokud to s partnerem ukrajincem je jinak, tak se tatínkovi nedivím.
@Dlouhá punčoška píše:
Pokud je přítel Ukrajinec slušný člověk, pracuje, je v Čechách legálně, je věkově přiměřený a na Ukrajině nemá několik bývalých partnerek a houf děti - nebo zákonnou manželku a dítě - pak OK.
Je to pro rodiče těžké, ale Ok.
Prave ze deti nema pracuje od nevidim do nevidim a chce aby jsme se meli dobre. Zenaty take jeste nebyl nepere se po praci si da dve piva zadne agresivni opijeni ![]()
@Nenitamduch píše:
Po roce?? Kdyz uz mas jedno decko s jinym? Blazen
Tak uz nejsem nejmladsi
a ja pevne verim ze bude vse v poradku.Dve deti jsou pro me konecna vice urcite neplanuji a bohuzel se stane ze to obcas nevyjde (s tatinkem prvniho syna)
@Anonymní píše:
@Dlouhá punčoška píše:
Pokud je přítel Ukrajinec slušný člověk, pracuje, je v Čechách legálně, je věkově přiměřený a na Ukrajině nemá několik bývalých partnerek a houf děti - nebo zákonnou manželku a dítě - pak OK.Je to pro rodiče těžké, ale Ok.
Prave ze deti nema pracuje od nevidim do nevidim a chce aby jsme se meli dobre. Zenaty take jeste nebyl nepere se po praci si da dve piva zadne agresivni opijeni
Tak sláva, tatínka to časem přejde.
Teď hlavně hodně zdraví pro Tebe a miminko🙋♀️
Ahoj holky omlouvam se predem za anonym
Tak zacala bych tam jsem rok s cizincem(Ukrajinec) jsme moc spokojeny a vse klape skvele. Pomaha mi i doma a moc si toho vazim. Jenze nedavno jsme mluvili i o miminku a ze tomu nechame. volny prubeh tak se zadarilo. Jenze ja jsem od te doby porad jen v depce brecim nemam zadnou radost co jsem se to dozvedela a pripadam si jako necitlivy clovek. Moc jsem se tesila ze to jednou bude a syn 5let)uz by potreboval sourozence. Pritel je stastny jen ja mam v sobe strach co rekne na to rodina protoze tata rekl jestli otehotnim s Ukrajincem tak uz me nezna… nevim co ted delat…
Dekuji