Bloklá záda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
13.7.16 12:47

Diky, ja vim.
vic k tomu nereknes, jen po skypu. kameru nemas, fotak nemas, nemuzes to popsat… takze jak jsem rikala - kdo je daleko, slibuje moznosti, kdo je blizko, nepomuze, protoze bud to nejde nebo je plny.
nebo jsem se v necem spletla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
13.7.16 18:28

Tak toto moc nechápu.
Jediné co chápu, že mi vůbec nevěříš a pokud to tak je, tak to jednoduše nebudem řešit a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.7.16 19:23

OK… protože slibovat je snadné… a v jiných diskuzích se tě ostatní uživatelky ptaly a ptaly a nedozvěděly se… Takže myslím, že já se také nedozvím…

Věřím že pomáháš, ale já se holt k Tobě nedostanu.
Když nenapíšeš víc, tak to jsou prostě jen sliby, promiň. Jestli se pletu, napiš víc, popiš co a jak, jaká metoda, jak provádět atd. :nevim: :nevim: Jestli se nepletu, pak - jak sám píšeš - nebudem to řešit.
Je to pro mně bolestné (doslova), ale další slibené a nevyplněné teoretické možnosti jsou ještě bolestnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
13.7.16 19:37

Tak to jsme zas u toho samého tématu jako s jinou na podobné diskuzi.
Tato metoda se nedá vyvětlit, dá se jen ukázat a má i po skypu velmi dobré účinky.
Vždy si s lidmi chvíli promluvím a zhodnotím, zda li je to pro daného vhodné.
Jde o otázky typu věk, váha, popis vyšetření od lékaře atd.
V žádném případě nejde o sliby, ale o domluvu a pokud se to někomu nezdá, tak at nechá být. Chci jen pomoct a navíc to dělám zdarma, jen tak s doré vůle, protože to funguje a je škoda nepomoct, když můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.16 20:29

Joo, to znam hoodne dobre :poblion:. Me pomaha naplast Capsicole z lekarny a pomaloucku se snazit rozhybat… Jednou me to chytlo strasne!!!mohla jsem jen lezet a nic nepomahalo. No holky, pak se nejak schylilo k soulozi a tim se to rozehnalo, fakt :pankac: :pankac:. Jo a prasek jsem si na to jeste nevzala, to az budu starsi…a problemy budu mit velike :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
4099
14.7.16 02:50

@Dalibor7
ano, asi tak jako v jiné diskuzi - já po skypu nebudu cizímu vyprávět svoje zdravotní potíže, nejsem malá holčička, co se nechá nalákat na web kameru…
kdybys mohl/chtěl napsat, tak napíšeš.
když nemůžeš/nechceš, nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
14.7.16 18:32

@budi ja jezdim do Hradiste, mam to necelych 30km. K pani Libusi Holznerove. Pri potizich se snazi vzit druhy den, nebo do dvou dnu. Je fakt dobra, byla jsem tam vcera konecne nechodim bolesti nakrivo… Mela jsem skriply nerv v oblasti bederni patere. Sice to jeste fest boli ale s tim jake to bylo predevcirem se to neda srovnat. Muzes si ji najit na fb kdyz budes chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
12.7.17 16:48

Cviky

Ahoj,
můžete mi někdo doporučit osvědčené cviky na bolest zad? Konkrétně na hrudní a krční páteř? Prošla jsem rehabkama, fyzioterapií a masážemi a nic mi nepomáhá, jen ta masáž uleví na pár dní. Cvičím každý den podle youtube, ale cvik, který by mi aspoň částečně ulevil, jsem nenašla. Už mě to přestává bavit, jsem furt podrážděná, není mi dobře. Tohle je stav úplně na prd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
12.7.17 16:52

@Lucyanne Nepomohla ti ani Dornova metoda? Nemáš to taky psychické, co psychoterapie a práce se stresem? A jóga?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
12.7.17 17:02

@Imamother Dornovka nezabrala. :? A psychické bych řekla, že nene, jsem v pohodě. Teda teď poslední dobou ne, protože ta bolest mě vyřazuje z běžného provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
12.7.17 17:16

@Lucyanne To můžou být věci hodně hodně z minulosti, třeba byste na něco s nějakým psychosomatikem přišli :) A důležitá věc je kvalitní matrace a rošt, někdo mi říkal, že matrace pod 10 tis. se ani nepočítá :nevim: A taky nevím jak sedíš v práci, jak máš nastavený monitor, jestli to je všechno ergnomické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11647

Na krční páteř cvik s overballem-dat si ho pod krk a valet po něm hlavou ze strany na stranu-to ulevuje mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83

Cvicila jsrm mojzisovku. Je to teda na panevni dno, ale prave jsou tam cviky na protazeni cele patere. A bolest konkretne ceho? Ja mam treba posunutej atlas, ten mi neumela narovnat ani fyzio, musim k chiropraktikovi. Jenze moc nemam kdy.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
12.7.17 17:17

Jo to s tou matraci je dost pravda.

• Citovat
  • Upravit
738
12.7.17 17:48

@Imamother o výměně matrace uvažuji, sice mám drahou, ale už ji máme dýl, jinak do práce nechodím, jsem na MD už druhým rokem. V minulosti se nám stala v rodině tragédie, ale naučila jsem se s tím žít, stres zvládám dobře. Tady ty stavy úzkosti mám až od té doby, co mně začaly zlobit záda. A to začalo zhruba 6 měsíců po porodu pocitem přesýpání písku za krkem. Jenže já to, kráva, neřešila a bolesti se mi rozjely v šílené síle, kdy jsem třeba myslela, že mám infarkt, z toho jsem dostala šílený stav úzkosti. S tím jsem se naučila pracovat, teď mě prostě jen tíží ta bolest zad - krční a hrudní páteř, od toho bolest mezi lopatkama, motání hlavy a divné vidění. Na neuro chodím, dostávám předpisy na léky, magnet mám čistý, obvoďačka mi předepisuje ad, že je to psychické. Jenže já si tu bolest nevymýšlím, že. Nikdy jsem nebývala nemocná, nic mě nerozhodila, až teď, ta záda. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí