Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkusit těmi výstupky drátem třeba ty dvířka zavřít, nejlépe obě naráz…popř. zavolat opraváře, zaplatíš cestu a úkon, to nebude taková darda
@pannda Děkuji, to zkusím. Asi nevíš na kolik by případně mohla vyjít ta oprava?
To by ses měla zeptat toho opraváře, pochybuju, že tady nějaký je…
Tak něco mezi 200-5000.
Zavolej si do servisu. Pred deseti lety se mi stalo to same, mne se tedy buben otocil vahou pradla. Pracka by se musela rozebrat a stalo by to tehdy docela dost. Nakonec jsme koupili novou, protoze jsme to casem stejne meli v planu.
Zkus udělat na drátku háček, prostrčit to tou dírkou a zkusit zavřít. Jinak opravář a podle ceny bych si rozmyslela, jestli to stojí za to. Např. za 5000 bych raději koupila novou. Odkud jsi? Třeba nám doma straší stará pračka, nepoužíváme ji a měla by být funkční. Klidně za odvoz věnuji. ![]()
@Petule030 Děkuji moc
tak za 5000 už taky raději koupím novou, až z Ústí nad Labem.
Zkus napsat email nebo zavolat opraváři praček, napiš o jakou pračku jde. A na rovinu napiš, že tě zajímá, jestli se oprava vyplatí. Vždy se mi to takhle vyplatilo, většina opravářů byla velmi ochotná.
Ahoj maminky, tak hladím jak dopadla situace, hrozne moc v všem děkuji s tím drátem, vnukli jste mi tím nápad… U nás u vetnamcu jsem si koupila provázek a háčky do koupelny na ručníky… Háček jsem uvázala na provázek a tím jsem zavřela aspoň jednu cast dvířek a buben se mi tím povedlo otočit a normálně funguje takže opravu která by mě možná vyšla i na pár tisíc jsem si udělala za stovku
děkuji moc ![]()
Ahoj ženy,
dostala jsem pračku od bráchy před dvěma týdny a je to pračka s vrchním plněním. Nejsem na to zvyklá vždy jsem měla jen pračku plněnou zepředu. No a teďka v pátek se mi stalo, že jsem zapomněla zavřít buben a zavřela jsem rovnou dveře od pračky, pustila jsem to a buben se mi zasekl úplně na opačné straně, dvirkama dolů a nejde s ním pohnout, jediný co jsem zvládla že tam byli takové výstupky které jsem vytáhla a zatlačila dovnitř a prádlo těmi malými otvory vytáhla ven. Ale dá se s tou prackou něco dělat? Nějak ten buben zavřít?
Bohuzel nemám na to abych kupovala novou, stalo se to tu někomu a povedlo se vám to nějak udělat?
Děkuji
Já jsem ale blbá