Bobble - filtrační lahev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
148
16.7.12 18:30

Bobble - filtrační lahev

Ahoj, máte některá zkušenost s touto lahví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1226
16.7.12 19:14

Mam - mela jsem ji sama pro sebe do prace. Vyhovovala mi, ale je potreba jednou za 2-3 mesice koupit novy filtr. Muze po case trochu „zasmradnout“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.7.12 20:03

A stalo se ti, že se uvolňoval ten uhlík do vody ve flašce? Jí máme teda od rána, tak jsem z toho trochu zaskočená, že to tam bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
16.7.12 20:56

Tak v navodu bylo, poprve nalit do lahve vodu a celou vystrikat (a ano to uhli se tam uvolnilo do ni), ale dalsi davky uz byly v pohode. Pokud by to pretrvavalo, tak asi se bude jednat o vadny filtr. Zkusila bych to tak 3×. Jinak mam ruzovou a je hezka a prijemna do ruky. Tak snad bude dobre slouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.7.12 07:55

Jsem to právě udělala několikrát a tak mě překvapilo, že se to uvolnilo. Uvidíme co dneska. Dávala jsi do toho jen normální vodu nebo i šťávu? A jsi tu barevnou koupila tady v ČR? My máme jen tu průsvitnou, jsem až večer zjistila, že dělaj i konvici a jiný barvy lahví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
17.7.12 08:14

Nene, zasadne jen vodu. Ono by asi pak nedavalo smysl tu vodu se stavou filtrovat.
Tou ruzovou jsem myslela ruzovy filtr a jinak ano, ona bobble je vlastne takova Brita v rucnim podani. A ano, videla jsem i na zahranicnim webu , ze Bobble ma dalsi pekne vyrobky, ale posilat si je nenecham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.7.12 09:02

Já jsem jí koupila jen kvůli vzhledu, tak snad se přestane uvolňovat ten uhlík. Tak děkuju za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí