Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jakou misku, talíř s přísavkou aby to fakt zůstalo přisáté?
Kluk moc rád jí sám, ale mě fakt nebaví mu stále držet talíř aby ho nemrsknul na zem
Už jsem koupila 3 a stejně ani jeden nedrží déle než pár vteřin a to je ani nerve, jen si z nich bere jídlo a jak o něj zavadí, tak přísavka povolí
Máte nějaký ozkoušený? ![]()
Já jsem kdysi před lety viděla takovou univerzální podložku, na kterou se přisál jakýkoliv talíř. ale je to fakt 4 roky zpátky, tak už nevím ani název ani jestli se to ještě dá sehnat. kamarádka to měla a moc si ji chválila.
Já mám jídelní sadu žábu z Ikei a opravdu pevně mi talířek drží ve dřezu. Takže nějaká podložka by byla asi lepší řešení, než koupě nového talířku. Podle mě to bude u každého stejné.
Žádný: za všechny vyhodíš akorát peníze, pořádně nedrží žádný…leda přilepený vteřiňákem, ale zase celý stůl s tou miskou do myčky nenarveš ![]()
Nasla jsem toto, ale zda to funguje http://www.bibik.cz/…a-stul-modra
Funguje do doby, než dítě přijde na to, že to jde nehtíkami odloupnout od stolu nebo jiného povrchu. U nás teda holky nezlobily a měly to každá tak do 2r a hodně jsem to užila. Měla jsem k tomu i origoš misky a ty mám dodnes na cokoliv.
@Bugaboo vypadá to slibně..a musí k tomu být originál miska? ta jejich se mi zdá malá
@verulicek po pravde netusim, jen jsem to nasla, nemam to doma…ale myslim, ze je to universal na vse…trochu se to dle me navlhci a prisaje jakakoli miska…jinak by se to moc nevyplatilo:-)
Měli jsme od Campol Babies
ale už je to dýl, nevim, jestli je ještě k dostání ![]()