Jaký talíř/misku s přísavkou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17013
24.6.12 07:32

Jaký talíř/misku s přísavkou?

Jakou misku, talíř s přísavkou aby to fakt zůstalo přisáté? :think: Kluk moc rád jí sám, ale mě fakt nebaví mu stále držet talíř aby ho nemrsknul na zem :cert: Už jsem koupila 3 a stejně ani jeden nedrží déle než pár vteřin a to je ani nerve, jen si z nich bere jídlo a jak o něj zavadí, tak přísavka povolí :cert: Máte nějaký ozkoušený? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21517
24.6.12 07:43

Já jsem kdysi před lety viděla takovou univerzální podložku, na kterou se přisál jakýkoliv talíř. ale je to fakt 4 roky zpátky, tak už nevím ani název ani jestli se to ještě dá sehnat. kamarádka to měla a moc si ji chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
24.6.12 09:21

Já mám jídelní sadu žábu z Ikei a opravdu pevně mi talířek drží ve dřezu. Takže nějaká podložka by byla asi lepší řešení, než koupě nového talířku. Podle mě to bude u každého stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 08:44

Obnovuji..už se teda našla nějaká, co drží? :twisted:

• Citovat
  • Upravit
10895
20.1.15 08:51

Žádný: za všechny vyhodíš akorát peníze, pořádně nedrží žádný…leda přilepený vteřiňákem, ale zase celý stůl s tou miskou do myčky nenarveš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
20.1.15 09:00

Nasla jsem toto, ale zda to funguje http://www.bibik.cz/…a-stul-modra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.1.15 22:32

Funguje do doby, než dítě přijde na to, že to jde nehtíkami odloupnout od stolu nebo jiného povrchu. U nás teda holky nezlobily a měly to každá tak do 2r a hodně jsem to užila. Měla jsem k tomu i origoš misky a ty mám dodnes na cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 22:47

@Bugaboo vypadá to slibně..a musí k tomu být originál miska? ta jejich se mi zdá malá

• Citovat
  • Upravit
verulicek
20.1.15 22:47

@jana32 jakoé jste na to dávali nádobí?

• Citovat
  • Upravit
2853
21.1.15 08:14

@verulicek po pravde netusim, jen jsem to nasla, nemam to doma…ale myslim, ze je to universal na vse…trochu se to dle me navlhci a prisaje jakakoli miska…jinak by se to moc nevyplatilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.2.15 20:33

Měli jsme od Campol Babies :palec: ale už je to dýl, nevim, jestli je ještě k dostání :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí

Poradna o autosedačkách